Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
13.09.2018, 08:57

Guitar Art Day u Valjevu

č: | fb:

Guitar Art Day održaće se danas od 18 do 20  časaova na platou Centra za kulturu u okviru koga će se predstaviti Bojan Ivanovski JOBY i Kreativni Kurs Gitare. 

 

Kako je navedeno u pozivu sa večerašnji događaj, Kreativni Kurs Gitare uspešno se organizuje već šest godina u Valjevu i u 10 gradova Srbije. Kroz ovaj projekat polaznici imaju mogućnost da na kreativni način nauče da sviraju gitaru, ali i da uživaju u koncertima sjajnih gitarista kao što je Bojan Ivanovski JOBY.

 

U prvom delu programa nastupiće gitaristi Kreativnog Kursa iz Valjeva sa profesorom Draganom Nikolićem, a nakon njih Bojan Ivanovski JOBY održaće koncert "Fingerstyle guitar" u okviru turneje "ERSTE najveći gitarski talenati".
 

Guitar Art Day će predstaviti veliku instalaciju gitare visoku 10 metara, koja na najatraktivniji način za publiku simbolizuje i promoviše najpopularniji instrument na svetu – gitaru!

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 14 sati 10 minuta

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".