Registracija Prijava preko FB
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
13.09.2018, 08:57

Guitar Art Day u Valjevu

č: | fb:

Guitar Art Day održaće se danas od 18 do 20  časaova na platou Centra za kulturu u okviru koga će se predstaviti Bojan Ivanovski JOBY i Kreativni Kurs Gitare. 

 

Kako je navedeno u pozivu sa večerašnji događaj, Kreativni Kurs Gitare uspešno se organizuje već šest godina u Valjevu i u 10 gradova Srbije. Kroz ovaj projekat polaznici imaju mogućnost da na kreativni način nauče da sviraju gitaru, ali i da uživaju u koncertima sjajnih gitarista kao što je Bojan Ivanovski JOBY.

 

U prvom delu programa nastupiće gitaristi Kreativnog Kursa iz Valjeva sa profesorom Draganom Nikolićem, a nakon njih Bojan Ivanovski JOBY održaće koncert "Fingerstyle guitar" u okviru turneje "ERSTE najveći gitarski talenati".
 

Guitar Art Day će predstaviti veliku instalaciju gitare visoku 10 metara, koja na najatraktivniji način za publiku simbolizuje i promoviše najpopularniji instrument na svetu – gitaru!

Aktuelno

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 1 sati 40 minuta

Ringe ringe raja...

"Lopov počinje tako što predstavlja da laž liči na istinu, a završava time što istina liči na laž", Balzak....

Dnevnik Diane Budisavljević (foto: )
Valjevske filmske susrete otvara Pre 21 sati 47 minuta

Dnevnik Diane Budisavljević

Dnevnik Diane Budisavljević, rediteljke Dane Budisavljević otvoriće šeste Valjevske filmske susrete. Film će biti prikazan na svečanom otvaranju u Centru za kulturu 12. decembra u 20 časova.