Koncert na platou Centra za kulturu ( Tešnjarske 2018.) (foto: Đorđe Đoković)
Koncert na platou Centra za kulturu ( Tešnjarske 2018.) (foto: Đorđe Đoković)
02.08.2019, 12:12

Prve večeri Tešnjarskih Divlji kesten

č: | fb:

Tešnjarske včeri, valjevski letnji festival, počinje večeras i trajaće do subote 10. avgusta. Narednih devet dana biće izvedeno preko 70 programa, za publiku svih uzrasta i ukusa, na četiri lokalcije u gradu.

 

Najatraktivniji programi, koji privlače i najviše publike ne samo iz Valjeva nego i gostiju sa strane, jesu koncerti na platou Centra za kulturu od 21 čas.  

 

Ovogodišnje 33. Tešnjarske u muzičkom delu otvara "Divlji kesten", sutra nastupaju Piloti, u nedelju je Di džej veče i pena parti. U ponedeljak koncert će imati Maja Berović. dok će sutradan goste zabavljati Adil. U četvrtak na platou Centra za kulturu od 21 čas je Atomsko sklonište, dok će poslednjeg dana Tešnjarskih večeri koncert održati Bilja Krstić i Bistrik orkestar. 

 

Pored koncertata biće izvedene i pozorišne predstave, najviše dečjih, u bašti Doma vojske , književne večeri, izložbe, promocije, prezentacije... Gosti će imati priliku i da kupe proizvode starih zanata na tezgama koje će biti postavljene u Tešnjaru.

 

Kao jedan od programa, i ove godine, biće organizovan "vremeplov" i vraćanje u "stara dobra vremena valjevskog korzoa" u Karađorđevoj ulici, a za najmlađe maskenbal i trka beba.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 9 sati 51 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 12 sati 40 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.