Publika na koncertu grupe Hari Mata Hari (foto: Đorđe Đoković)
Publika na koncertu grupe Hari Mata Hari (foto: Đorđe Đoković)
17.08.2014, 10:36

Neće pokvariti kiša

č: | fb:

Organizatori Tešnjarskih večeri, računajući na lepo vreme, većinu programa su smestili na “otvoreno“. Međutim, sinoć je zbog kiše veče poezije premešteno u klub Muzeja, tako da će i večeras, ukoliko bude bilo padavina, neki programi biti održani u zatvorenom prostoru.

Treće Tešnjarsko veče započinje izložbom fotografija Bojane Obradović „Indiferent“ na pešačkoj stazi između Muselimovog konaka i Hotela Grand u 19 časova.

U letnjoj bašti Doma vojske je za 20 časova zakazana premijera predstave, Omladinske pozorišne scene „OPS“,  „Menjam pubertet za bilo šta povoljno“, koju je po tekstu Roberta Takriča adaptirala i režirala Angelina Lukić. Ukoliko bude loše vreme predstava će biti igrana u novom terminu od 17 časova u Centru za kulturu Valjevo. Ako kiše ipak ne bude, mesto i vreme ostaju po najavi -  letnja baštai Doma vojske u 20 časova.

Na istoj pozornici će u 23 sata nastupiti glumci Maja Lukić i Mihailo Laptošević u duodrami „Smrt u sigurnim rukama“, koju je po tekstu Milice Piletić režirala Dragana Joksimović.

U okviru Filmskog karavana „Uhvati film-Filmovi koji menjaju perspektivu“, podržanog od strane „Ekumenske inicijative žena“ iz Hrvatske, Kreativno afirmativna organizacija Parnas će zajedno sa Društvom za cerebralnu paralizu Valjevo prikazati film „Trenutak radosti“, u 20.30 na platou ispred Narodnog muzeja.

Uz uobičajene sadržaje u Tešnjaru, u Etno kutku Udurženja Domaćina večeras će frizure od pletenica praviti Ukrajinka Valentina Šišova. A na platou Centra za kulturu će u 21 sat nastupiti Etno grupa „Vrelo“.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 23 sati 57 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara