Tešnjar (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjar (foto: Đorđe Đoković)
19.08.2014, 12:36

Večeras koncerti za sve ukuse

č: | fb:

Program „Tešnjarskih večeri“ večeras će zadovoljiti različite muzičke ukuse. Najpre će u 21 sat na platou Centra za kulturu nastupiti „OK bend“, a potom će u 23 sata u letnjoj bašti Doma vojske biti održan koncert „Bojan Marjanović džez trio“.

Učesnici radionice stripa održane u okviru „Valjevskog kulturnog leta“ večeras će od 18 časova u Tešnjaru izložiti svoje radove. A program najstarijih polaznika Škole glume i kulture govora Katarine Vićentijević najavljen je za 19 časova u dvorištu Grdaske biblioteke. I večeras će u 20 časova u bašti Doma vojske biti održana dečija predstava, a na programu je „Kraljevo novo odelo“. U isto vreme u Etno kutku u Tešnjaru počinje predavanje profesora Dragana Nedeljkovića „Biljke u narodnim verovanjima“.

U okviru ove gradske manifestacije na Univerzitetu Singidunum u podne će biti održana tribina „Postizanje rodne ravnopravnosti – izgradnja partnerstva“, u organizaciji Udruženja poslovnih žena EVE i Instituta za održivi razvoj Poslovnog fakulteta Valjevo.

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 1 dan

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...