Tešnjar (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjar (foto: Đorđe Đoković)
20.08.2014, 13:47

Džez, harmonika, predstave...

č: | fb:

Šesto Tešnjarsko veče obeležiće harmonika i džez. U Modernoj galeriji će u 20 časova nastupiti „Trio harmonika Assahra“, koji čine Luka Lopičić, Damir Odabašić i Aleksandar Stefanović, a na platou ispred Centra za kulturu u 21 sat Jova Maljoković i Balkan salsa bend.

U maloj galeriji Centra za kulturu će u 19.30 biti otvorena izložba dečijih radova likovne radionice Centra za kulturu „Svaštara maštara“, koju će upotpuniti koncert dece iz muzičke radionice. U isto vreme će u Tešnjaru biti otvorena grafička radionica Branka Simića „Mali grafičari“.

„PULS teatar“ uz Lazarevca večeras će odigrati dve predstave u bašti Doma vojske. U 20 časova dečiju predstavu „Zekolovko“, koju je po tekstu Đorđija Kontića režirao Pero Bjeković, a u 23 sata predstavu „Crko brez njega“, po tekstu Petra Pejovića Pecija, u režiji Ljiljane Ivanović.

U Etno kutku u Tešnjaru će od 20 časova biti otvorena izložba ručno rađenih odevnih predmeta Milice Nikolić i Nade Čeleketić.

I danas će u parku Pećina od 17 do 19 časova biti održana „Rolerica“, mala škola ekstremnih sportova u organizaciji Kluba „Extreme family 014“.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 21 sati 51 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara