Kolubara i Dom kulture (foto: Đorđe Đoković)
Kolubara i Dom kulture (foto: Đorđe Đoković)
21.08.2014, 12:32

Večeras maskenbal

č: | fb:

U okviru letnje manifestacije “Tešnjarske večeri“ u 19 sati će na Gradskom trgu biti održan dečiji maskenbal, u organizaciji Predškolske ustanove „Milica Nožica“. Prijavljivanje učesnika je od 17 do 19 časova ispred službenog ulaza Centra za kulturu. A u 21 sat će na platou Centra za kultruru biti održan koncert plesne škole „Studio M“.

U svečanoj sali Valjevske gimnazije će u 19.30 biti održan koncert klasične i tango muzike, nastupaju Kristina Stepanović, Anita Petrović i Aleksandar Nikolić. „Obična i neobična prezimena“ tema su predavanja profesora Dragana Nedeljkovića, koje Valjevci mogu čuti u 20 časova na platou ispred Narodnog muzeja. U Etno kutku Udruženja domaćina u Tešnjaru u isto vreme će biti predstavljena tradicionalna hrana našeg kraja.

Društvo za cerebralnu paralizu i Klub osoba sa invaliditetom večeras u 20 časova, na letnjoj sceni u bašti Doma vojske, nastupaju pozorišnom predstavom „Ženski i muški razgovori“, koju je po tekstu Duška Radovića režirao Ljubivoje Bube Marković. Na istom mestu je u 23 sata na programu predstava „Portret“ pozorišta „Raša Plaović“ iz Uba. Ovu predstavu je po tekstu Zorana Mijaljevića adaptirao i režirao Aleksandar Tadić.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 3 sati 16 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 5 sati 52 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar