Bazeni u Mionici (foto: www.mionica.rs)
Bazeni u Mionici (foto: www.mionica.rs)
01.06.2021, 09:08

Za mioničke osnovce besplatano kupanje na bazenima

č: | fb:

Za više od 900 mioničkih osnovaca po šesti put zaredom omogućen je besplatan ulaz na bazene Sportskog centra "Mionica" u selu Mionica. Učenicima osnovnih škola "Milan Rakić" i "Vojvoda Živojin Mišić" biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.

 

- Naši đaci su vredno radili tokom školske godine i zato smo odlučili da i ove godine nagradimo njihov trud i zalaganje. Ulažemo u našu decu. Preko Centra za razvoj i obrazovanje smo obezbedili besplatnu pripremnu nastavu, školu glume i još mnogo toga, a sve u cilju da podstaknemo naše učenike da se obrazuju, uče i ulažu u svoje znanje – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

 

Rukovodstvo Mionice je 2015. godine prvi put odlučilo da osnovce nagradi besplatnim bazenom i ta odluka je izazvala veliku zainteresovanost dece i pokazala se kao dobra, pa ne čudi činjenica što se zadržala već šest godina.

 

Sezona na bazenima u selu Mionica počela je u subotu 29. maja i otvoren je za sve posetioce od 08:30 do 18 časova.

 

Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Pripreme su započele prošle nedelje, a trenutno nastavu pohađa preko 50 učenika. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folkora, jezika i dr.

 

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sprotskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 8 sati 3 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 10 sati 40 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara