Mionički vukovci i predsednik Mionice (foto: www.mionica.rs)
Mionički vukovci i predsednik Mionice (foto: www.mionica.rs)
30.06.2021, 06:22

Mionički vukovci dobili laptop računare

č: | fb:

Najboljim mioničkim đacima, kao nagradu za rad, trud i zalaganje tokom dosadašnjeg školovanja, predsednik opštine Mionica Boban Janković uručio je laptop računare. Vukovu diplomu ove godine dobilo je četiri mionička osnovca.

 

Osnovna škola "Vojvoda Živojin Mišić" u Rajkoviću ove godine imala je jednog đaka generacije i to Dušicu Jovanović iz Mratišića, dok je u osnovnoj školi "Milan Rakić" u Mionici za đaka generacije proglašena Nataša Čitaković iz Gornjeg Mušića, a Ksenija Vujičić iz Gunjice i Lazar Nikolić iz Mionice su poneli titulu vukovaca.

 

- Nadam se da će naši vukovci nastaviti da nižu uspehe i dalje. Dušica, Nikolina, Ksenija i Lazar su titule najboljih đaka opravdali i na prijemnom ispitu i pokazali svoje znanje. Bitno je da imate cilj u životu i da na putu do njegovog ostvarenja usvajate nova znanja i razvijate svoje veštine. Želim vam da ostvarite svoje želje i ciljeve i da budete uspešni - poručio je Janković vukovcima.

 

Ove školske godine 120 mioničkih osmaka završilo je osnovno školovanje, a njih 26 postiglo je odličan uspeh.
Po rečima vukovaca, svi planiraju da nastave svoje školovanje i da se ponajviše oprobaju u prirodnim naukama. Uzimajući u obzir njihov uspeh i talentat, sigurno je da uspeh neće izostati u narednom periodu njihovog školovanja i da će zasigurno jednog dana postati uspešni inženjeri, lekari, naučnici, a pre svega dobri i vredni ljudi koji će udariti jake temelje razvoja i solidarnosti čitave zajednice.

 

Svi mionički osnovci ove sezone imaju pravo na besplatan boravak na bazenim SC "Mionica", a svi mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju sve obuke i časove koje nudi opštinski "Centar za razvoj i obrazovanje".

Aktuelno

Ljubomir Radović (foto: Kolubarske.rs)
Još uvek ima mesta da se dopuni i poboljša PGR Pre 1 dan 3 sati

Lokalni front: Ko i kako odlučuje o sudbini Divčibara

Lokalni front Va podseća javnost, posebno zaljubljenike u Divčibare, da samo još do petka 24. juna postoji mogućnost dostavljanja primedbi i predloga na treću izmenu Plana generalne regulacije za...  · 5 komentara