Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
23.04.2022, 12:20

Mladić ubijen u kafiću na Ubu

č: | fb:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na Ubu uhapsili su L. M. (46) iz ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

 

Kako se navodi u saopštenju policije, osumnjičeni se tereti da je noćas, u jednom ugostiteljskom objektu na Ubu, nakon verbalne rasprave i fizičkog sukoba sa vlasnikom objekta, uzeo sa stola stakleni predmet i pogodio u glavu dvadesetšestogodišnjeg muškarca, koji se nalazio sa njima u društvu.

 

Dvadesetšestogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru Opšte bolnice Valjevo.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, saopštila je policija.

Aktuelno

Gradsko veće (arhiva) (foto: )
Na današnjoj sednici Pre 10 sati 46 minuta

Gradsko veće o prvom rebalansu i zaduživanju Grada

Članovi Gradskog veća će na današnjoj sednici razmatrati predlog prvog rebalansa budžeta Valjeva za 2023. godinu, kao i predlog Odluke o javnom zaduživanju Grada. Na dnevnom redu 30 tačaka.

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 3 sati 51 minuta

POKS o problemima vodosnabdevanja jednog dela Pričevića

"Sramno je to da u 21. veku sela nemaju vodu, naročito sela poput Pričevića, koja su oko 10 kilometara udaljena od centra grada. Naročito, što je taj problem nastao prilikom poplava i gde je šteta...

Europrom u Jasenici (foto: Europrom)
PR Pre 10 sati 47 minuta

Otvoren "Europrom" objekat u Jasenici

Valjevska kompanija "Europrom" otvorila je još jednu "ljubičastu trgovinu", ovaj put minimarket u Jasenici, površine od oko 260 kvadrata. Dobra lokacija i prostran parking dodatne su prednosti...