Boban Janković i prvaci (foto: www.mionica.rs)
Boban Janković i prvaci (foto: www.mionica.rs)
02.09.2022, 09:08

Mioničkim prvacima besplatni udžbenici

č: | fb:

Prvog dana nove školske godine predsednik opštine Mionica Boban Janković posetio je prvake i uručio im besplatne udžbenike. Za ovaj program opština je obezbedila skoro 700 hiljada dinara, a ove godine upisan je 91 prvak.

 

- Dočekali su me najlepši dečiji osmesi. Prvaci su po prvi put seli u školske klupe, a mi smo ih obradovali sa besplatnim komlet udžbenicima. Ponosan sam na ovaj program koji uspešeno realizujemo već šest godina – rekao je Janković i prvacima poručio:


- Dragi đaci, želim vam uspešnu školsku godinu. Među vama su budući lekari, profesori, inženjeri, umetnici. Vi ste budućnost Mionice i Srbije.

 

Mioničkim đacima na raspolaganju su besplatni časovi glume, folklora, plesa, jezika i dr, a Centar za obrazovanje i razvoj već priprema novi program. Takođe, mionički osnovici imaju besplatan prevoz do škole, besplatan ulaz na bazene, a već dve godine i besplatnu pripremnu nastavu pod pokroviteljstvom opštine.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 13 sati 42 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 3 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 9 sati 6 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...