Boban Janković i prvaci (foto: www.mionica.rs)
Boban Janković i prvaci (foto: www.mionica.rs)
02.09.2022, 09:08

Mioničkim prvacima besplatni udžbenici

č: | fb:

Prvog dana nove školske godine predsednik opštine Mionica Boban Janković posetio je prvake i uručio im besplatne udžbenike. Za ovaj program opština je obezbedila skoro 700 hiljada dinara, a ove godine upisan je 91 prvak.

 

- Dočekali su me najlepši dečiji osmesi. Prvaci su po prvi put seli u školske klupe, a mi smo ih obradovali sa besplatnim komlet udžbenicima. Ponosan sam na ovaj program koji uspešeno realizujemo već šest godina – rekao je Janković i prvacima poručio:


- Dragi đaci, želim vam uspešnu školsku godinu. Među vama su budući lekari, profesori, inženjeri, umetnici. Vi ste budućnost Mionice i Srbije.

 

Mioničkim đacima na raspolaganju su besplatni časovi glume, folklora, plesa, jezika i dr, a Centar za obrazovanje i razvoj već priprema novi program. Takođe, mionički osnovici imaju besplatan prevoz do škole, besplatan ulaz na bazene, a već dve godine i besplatnu pripremnu nastavu pod pokroviteljstvom opštine.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 sati 50 minuta

Službeni falsifikat!!!

Na zvaničnoj internet prezentaciji grada pod odrednicom Dokumenti/Službeni glasnici u utorak 4. oktobra 2022. oko podneva pojavio se "Službeni glasnik grada Valjeva" broj 12 od 23. septembra...