Osnovna škola u Mionici  (foto: www.mionica.rs)
Osnovna škola u Mionici (foto: www.mionica.rs)
15.12.2022, 10:02

Deset računara poklonjeno mioničkoj osnovnoj školi

č: | fb:

Osnovna škola "Milan Rakić" bogatija je za deset novih računara zahvaljujući donaciji kompanije "CETIN" iz Beograda. A prošle godine, ovoj školi pet računara donirala je Uprava za trezor. Predsednik opštine Mionica Boban Janković naglasio je da je svaki korak ulaganja u obrazovanje jako važan.

 

- Danas škola u Mionici izgleda nestvarno, mogu slobodno reći. Uspeli smo da je renoviramo i moderno opremimo, a ovo je još jedan korak. Zahvaljujem se kompaniji "CETIN" na donaciji koja će značiti učenicima i nastavnicima. Uz podršku Vlade, investirali smo preko 370 miliona dinara u rekonstrukciju školskih objekata. Sa ulaganjima u obrazovanje nastavljamo i dalje – izjavio je Janković.

 

Deci u Mionici, preko Centra za razvoj i obrazovanje, dostpuni su besplatni časovi jezika, informatike, folkora, glume i dr. A već pet godina unazad mionički osnovci imaju besplatan ulaze na bazene, a već dve godine i besplatnu pripremnu nastavu pod pokroviteljstvom opštine.

 

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskm halom, terenima deci iz opštine Mionica se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 13 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 21 sati 41 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...