Lajkovac (ilustracija)
Lajkovac (ilustracija)
27.06.2014, 13:45

Nagrade za najbolje učenike

č: | fb:

Na tradicionalnoj svečanosti povodom završetka školske godine, sutra na Vidovdan, najboljim đacima lajkovačkih osnovnih i Srednje škole biće uručene nagrade. Đacima generacije, nosiocima „Vukove diplome“ i odličnim učenicima osnovnih škola i Srednje škole „17. septembar“ biće uručene knjige.

Đak generacije OŠ „Mile Dubljević“ iz Lajkovca je Ljubica Marković, a ova škola ima 12 vukovaca. OŠ „Dimitrije Tucović“ u Jabučju ima tri vukovca među kojima je za učenika generacije proglašen Aleksandar Ž. Pavlović. Marijana Savić je đak generacije Srednje škole „17. septembar“, koja ima i jednog vukovca – Dušana Janića.

Opština Lajkovac u ovoj školskoj godini ima 489 odličnih učenika od prvog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole. Centralna škola „Mile Dubljević“ u Lajkovcu sa deset izdvojenih odeljenja, od kojih su i dve osmogodišnje škole (Bogovađa i Bajevac), ima 332 odlikaša, škola u Jabučju 70, dok je 87 srednjoškolaca sa odličnim uspehom.

Najuspešnijim lajkovačkim učenicima obratiće se rukovodstvo opštine Lajkovac.

Aktuelno

Tamara Jokić (foto: Đorđe Đoković)
Nakon Tešnjarskih Herceg Novi… 16.08.2022

Sjajna Tamara Jokić preko celog sveta do Valjeva

"U Valjevu uvek imam tremu i određenu odgovornost. Kada uporedim sa svim skorašnjim nastupima kao što su Njujork, Lisabon, Beograd, Smederevo i tako dalje, u Valjevu uvek postoji dodatan osećaj...  · 7 komentara