Ovde nema uslova za život (foto: Dragan Savić)
Ovde nema uslova za život (foto: Dragan Savić)
03.07.2014, 20:06

Radiće se 11 kuća

č: | fb:

Komisija iz Kancelarije za obnovu i pomoć poplavljenim područjima Vlade Republike Srbije, zajedno sa opštinskom Komisijom za utvrđivanje i procenu nastale štete od aktiviranja klizišta i poplave i Štabom za vanredne situacije opštine Osečina, nakon pregleda 17 stambenih objekta koji su srušeni ili teško oštećeni, konstatovala je da u 11 kuća više nema nikakvih uslova za život i da će umesto njih država podići nove, dok je preostalih šest zgrada predloženo za sanaciju, takođe značajnim delom o državnom trošku.

- Vlasnici kuća sami će predložiti parcele na kojima će već uskoro, nakon provere terena, početi izgradnja novih, kako bi još pre početka zime svi dobili krov nad glavom – obavestio nas je Veličko Marković, predsednik opštinske Komisije.

Aktuelno

Ljubomir Bogdanović Ćube (foto: )
In memoriam Pre 7 sati 19 minuta

Ljubomir Bogdanović Ćube (1937-2022)

U Valjevu je u subotu 26. novembra 2022. godine u 85. godini života, preminuo Ljubomir Bogdanović – Ćube, čovek koji je kao igrač i trener ostavio neizbrisiv trag u valjevskom sportu i čovek koji...

Spomen-bista pukovnik Živojin Bacić (foto: )
Herojska smrt pukovnika rođenog pre 150 godina Pre 7 sati 18 minuta

Div-junak Živojin Bacić zauvek ostao u Ljigu

U vreme kada se srpska vojska povlačila u defanzivnoj fazi Kolubarske bitke, pukovnik Živojin Bacić primio je naredbu: Pokušajte, ako je moguće, da se održite dvadeset četiri sata na položajima...

Kovid ambulanta u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 9 sati 22 minuta

KOVID ambulanta ubuduće u Novom naselju

Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će od ponedeljka 28. novembra KOVID ambulanta funkcionisati u ambulanti Novo naselje. Radno vreme će biti od 7 do 17 časova.