Mladi košarkaši (foto: Dragan Savić)
Mladi košarkaši (foto: Dragan Savić)
04.07.2014, 15:42

Saradnja košarkaša Kotora i Osečine

č: | fb:

Mlađe kategorije košarkaša Osečine, među kojima je i nekoliko članica ženske selekcije, nalaze se na desetodnevnim pripremama u Kotoru. Smešteni su kod svojih vršnjaka iz ovog crnogorskog grada, koji su bili njihovi gosti u Osečini na zimskom raspustu i turniru za mlade „Osečanski pobednik”.

- Imamo odlične uslove za rad i boravak kod naših ljubaznih domaćina. Naravno, prijateljstvo i saradnju sa njima nastavićemo i ubuduće. Već ovog leta zajedno idemo u košarkaški kamp na Tari – kaže trener Vladimir Radivojević.

Aktuelno

Ljubomir Bogdanović Ćube (foto: )
In memoriam Pre 7 sati 28 minuta

Ljubomir Bogdanović Ćube (1937-2022)

U Valjevu je u subotu 26. novembra 2022. godine u 85. godini života, preminuo Ljubomir Bogdanović – Ćube, čovek koji je kao igrač i trener ostavio neizbrisiv trag u valjevskom sportu i čovek koji...

Spomen-bista pukovnik Živojin Bacić (foto: )
Herojska smrt pukovnika rođenog pre 150 godina Pre 7 sati 27 minuta

Div-junak Živojin Bacić zauvek ostao u Ljigu

U vreme kada se srpska vojska povlačila u defanzivnoj fazi Kolubarske bitke, pukovnik Živojin Bacić primio je naredbu: Pokušajte, ako je moguće, da se održite dvadeset četiri sata na položajima...

Kovid ambulanta u Novom naselju (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 9 sati 31 minuta

KOVID ambulanta ubuduće u Novom naselju

Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će od ponedeljka 28. novembra KOVID ambulanta funkcionisati u ambulanti Novo naselje. Radno vreme će biti od 7 do 17 časova.