Boban Janković (foto: www.mionica.rs)
Boban Janković (foto: www.mionica.rs)
25.10.2017, 14:40

Predsednik Mionice Boban Janković podneo ostavku

č: | fb:

Prvi čovek opštine Mionica Boban Janković podneo je ostavku na funkciju predsednika na koju je izabran pre tri godine, saopštila je informativna služba Opštine.

 

Prema rečima Bobana Jankovića razlog za ostavku je potreba za što boljom političkom stabilnošću kako bi se održao kontinuitet razvoja opštine Mionica.

 

"U protekle tri godine opština Mionica je postala  veliko gradilište. Grade se putevi, mostovi, cevovodi, obnavljaju škole, Kulturni centar, sportske hale i drugi javni objekti a broj nezaposlenih je iz godine u godinu sve manji. U želji da nastavimo sa onim što smo započeli i obezbedimo našim Mioničanima što kvalitetniji život potreban nam je kontinuitet i politička stabilnost. Iz tog razloga sam podneo ostavku i ona neće uticati na projekte koji su u toku a novi četvorogodišnji mandat će našoj opštini obezbediti mesto među najrazvijenijim opštinama u Srbiji. Znam da postoje oni koji  osporavaju naše rezultate i naš rad, oni koji bi želeli da vrate Mionicu u nazad u vreme kada su oni vršili vlast. Ubeđen sam da će naša Mionica nastaviti sa razvojem, a Mioničanima ćemo dati priliku da ocene naš dosadašnji rad na vanrednim lokalnim izborima", rekao je Janković.

 

Dosadašnji predsednik opštine Mionica Boban Janković je izabran na lokalnim izborima u decembru 2014. godine. Skupština opštine Mionica broji 39 odbornika od kojih je 25 odbornika iz reda vladajuće SNS.

Aktuelno

Gradska kuća (foto: Đorđe Đoković)
"Aproprijacija" za skoro milion evra godišnje Pre 4 sati 13 minuta

(Ne)kontrolisano trošenje tekuće budžetske rezerve

Iz tekuće budžetske rezerve svake godine se potroši blizu milion evra. Gradska vlast odlučuje kome i koliko novca će dati, građani nisu informisani, skupštinska većina ćuti i ignoriše zahtev...  · 2 komentara

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara