Registracija Prijava preko FB
Udovičić i Janković na gradilištu hale (foto: www.minoca.rs)
Udovičić i Janković na gradilištu hale (foto: www.minoca.rs)
20.11.2017, 14:18

Ministar Vanja Udovičić posetio Mionicu

č: | fb:

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je Mionicu, gde je sa predsednikom Privremenog organa opštine Mionica Bobanom Jankovićem prisustvovao javnoj akciji promovisanja zdravih stilova života među mladima u okviru programa "Iskorači i ti! – Sportski. Zdravo. Bezbedno".

 

- Pogramom "Iskorači i ti" želimo da mladima i deci omogućimo kvalitetno provođenje slobodnog vremena, što bolju iskorišćenost postojeće sportske infrastrukture, ali i stvaranje razvijene mreže mladih edukatora koji promovišu zdrave stilove života. Danas odavde šaljemo sjajnu sliku sa porukom da sport treba da bude način razmišljanja, kulture i vaspitanja - rekao je Udovičić.

Program Iskorači i ti

Program Iskorači i ti (Foto: www.minoca.rs)

 

Nakon promocije programa, ministar Udovičić i predsednik Privremenog organa opštine Mionica Boban Janković obišli su radove na sportskoj hali koja je započeta još pre dve i po decenije.

 

Predsednik Privremenog organa opštine Mionica Boban Janković zahvalio se Vladi Republike Srbije i Ministarstvu omladine i sporta na podršci.

- Mionička deca će izgradnjom sportske hale i renoviranjem fiskulturne sale imati priliku da treniraju u najboljim mogućim uslovima jer zaista to i zaslužuju. Od februara 2018. godine kada sportska hala bude završena, Mionica će biti na raspolaganju državi u organizovanju domaćih i međunarodnih takmičenja – rekao je Janković.

 

Ukupna vrednost radova na na sportskoj hali je 113,7 miliona dinara, od čega je Ministarstvo omladine i sporta opredelilo 44 miliona dinara, a ostatak finansijskih sredstava je obezbeđen iz budžeta opštine Mionica.

Aktuelno

Aleksandar Vučić (foto: Đorđe Đoković)
Trupni portret Pre 8 sati 35 minuta

Vučiću, sedi, i pokri se

Ove nedelje, na N1, emitovan je dokumentarni film "Vladalac" – politička biografija Alerksandra Vučića – ekipe novinara Slaviše Lekića. Šta se videlo, ono što se zna, i što treba ponavljati, da je...  · 1 komentar

Parking u centru grada (foto: Kolubarske.rs)
Gradsko veće prihvatilo program poslovanja parkirališta Pre 1 dan 7 sati

Prihod od naplate parkiranja 61,2 miliona dinara

Od naplate parkiranja planiran je prihod od 61,2 miliona dinara. U ovoj godini u gradu će biti još 150 novih parking mesta u palvoj zoni, a služba Parkinga planira da ukloni 70 nepropisno...  · 3 komentara