Registracija Prijava preko FB
Radovi na izgradnji mosta na reci Toplici (foto: www.mionica.rs)
Radovi na izgradnji mosta na reci Toplici (foto: www.mionica.rs)
27.11.2017, 12:58

Počeli radovi na izgradnji mosta na Toplici

č: | fb:

Radovi na izgradnji mosta na reci Toplici, koji je oštećen u majskim poplavama a nalazi se na regioinalnom putu Mionica-Bogovađa-Županjac, počeli su prošle nedelje. Vrednost projekta je 24,8 miliona dinara i finansira se sredstvima Evropske unije preko Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge u Srbiji (UNOPS).

 

Radovi podrazumevaju izgradnju novog mosta sa regulacijom rečnog korita i prilaznog puta objektu, a završetak radova je planiran za februar 2018. godine. Rdaovi su povereni GP "Ingrap Omni" iz Beograda.

 

Most na reci Toplici, koji spaja mionički kraj sa Ibarskom magistralom, srušen je tokom poplavama 2014. godine, i od tada se saobraćaj na ovom putnom pravcu odvija obilaznicom na kojoj je reka premošćena vodopropustima. Izgradnjom mosta u Donjoj Toplici biće rešen veliki problem otežanog odvijanja saobraćaja na ovom putnom pravcu.

Aktuelno

Igraonica Bark (na spratu) (foto: Kolubarske.rs)
U okviru mera populacione politike Pre 1 sati 30 minuta

Dva miliona dinara za "Dežurnu igraonicu"

Dva miliona dinara iz budžeta biće uloženo u opremanje i proširenje igraonice za decu čiji su roditelji nezaposleni kako bi im se "omogućilo slobodno vreme za traženje posla". Na konkursu je...

Milica Višić (foto: Đorđe Đoković)
Projekat gimnazijalke Milice Višić "Misli o otadžbini" 13.11.2019

Negujmo našu istoriju, kulturu i tradiciju

Cilj projekta "Misli o otadžbini" jeste da podstaknemo mlade ljude i celokupnu javnost našeg grada da se više bavimo našom istorijom, kulturom, tradicijom, i da ojačamo osećaj nacionalnog ponosa,...  · 1 komentar