Dom kulture Ub (foto: Đorđe Đoković)
Dom kulture Ub (foto: Đorđe Đoković)
29.11.2017, 12:28

Humanitarni koncert za Aleksandrin sigurniji korak

č: | fb:

Večeras, u ubskom Domu kulture sa početkom od 19 časova biće održan humanitarni koncert "Pevajmo igrajmo, pomozimo zajedno – za Aleksandrin sigurniji korak".  

 

Ulaznica košta 300 i dinara i može se kupiti uoči koncerta. Nastupiće Pinkove i zvezde Granda: Nemanja Maksimović, Saša Kapor, Marko Petrić, Uroš Živković, Maja Milošević, Jelena Gerbec, Sandra Rešić Pavle Dejanić i Sanja Savić, a sav novac od prodatih karata biće uplaćen za lečenje Ubljanke Aleksandre Novaković, koja boluje od cerebralne paralize.

 

Ova odlična učenica trećeg razreda Gimnazije „Branislav Petronijević“ trebalo bi da ode na šestu i poslednju lasersku operaciju, kako bi uspostavila ravnotežu i poboljšala hod, pošto sada dosta hramlje, nestabilna je i često pada. Za intervenciju i  neophodne dvogodišnje rehablitacije u Slovačkoj neophodno je oko 20.000 evra, što njena porodica nije u mogućnosti da obezbedi.

 

Dragana Nedeljković i Nemanja Maksimović

Dragana Nedeljković i Nemanja Maksimović (Foto: Dragan Belajac)

Večerašnji koncert organizuje Ubljanin Nemanja Maksimović, koji je uspeo da okupi svoje kolege ovim plemenitim povodom. Mladi pevač i Pinkova zvezda kaže je do sada učestvovao na brojnim humanitarnim koncertima, ali da se po prvi put našao i u ulozi organizatora.

 

- S obzirom da sam u muzičkim vodama dugi niz godina, bilo je logično da u rodnom gradu okupim svoje kolege na jednom ovakvom dešavanju. Ja sam uvek na raspolaganju za humanitarne koncerte, na svaki dosadašnji poziv sam se odazvao ako sam bio tu i nikada nisam bežao od toga da učestvujem i da pomognem drugim ljudima. Aleksandra je moja sugrađanka i sada joj je potrebna naša pomoć za nastavak lečenja. Nadam se da će Ubljani večeras ponovo pokazati da imaju veliko srce, da će napuniti salu Doma kulture i da ćemo uspeti da prikupimo neophodan novac za njeno lečenje. Obećavamo dobro druženje i lep koncert, i siguran sam da će svi uživati - kaže mladi i popularni ubski pevač Nemanja Maksimović uoči večerašnjeg humanitarnog koncerta u Domu kulture na Ubu.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 6 sati 37 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 9 sati 26 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.