Registracija Prijava preko FB
Slavlje naprednjaka ulicama Mionice (foto: Đorđe Đoković)
Slavlje naprednjaka ulicama Mionice (foto: Đorđe Đoković)
24.12.2017, 20:11

Ubedljiva pobeda naprednjaka u Mionici

č: | fb:

Na vanrednim lokalnim izborima u Mionici pobedila je Srpska napredna stranka (SNS) sa osvojenih 65,8 posto glasova, pokazuju preliminarni rezultati.

   

Prema prvim rezultatima, iz izbornog štaba naprednjaka, koalicija Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i Srpska radikalna stranka (SPS-JS-SRS) osvojila je 15,5 posto glasova, Demokratska stranka (DS) je dobila 13,6 posto, dok je za Partiju ujedinjenih penzionera (PUPS) glasalo 2,5 posto onih koji su izašli na birališta.

 

Tako će u Skupštini opštine Mionica, koja ima 39 odbornika, najviše odborničkih mesta 28 imati SNS, koalicija SPS-JS-SRS imaće 6 mandata, dok će DS imati 5 odbornika.

 

Prema prvim podacima Opštinskog odbora SNS-a na izbore je izašlo 73,64 posto građana Mionice s pravom glasa.


Na lokalnim izborima u Mionici pre tri godine SNS je osvojila 64,71 posto glasovaSPS i JS imale su 17,85 posto glasova, dok je za DS glasalo 17,44 posto izašlih birača.

Na izbore 2014. godine izašlo je 70,4 odsto građana Mionice s pravom glasa.

 

Aktuelno

Evropska nedelja mobilnosti u Mionici (foto: Željko Maksić)
Kampanja za pešačenje i vožnju bicikla Pre 1 dan 6 sati

“Evropska nedelja mobilnosti” u Mionici

Mionica se ove godine po prvi put uključila u manifestaciju "Evropska nedelja mobilnosti". Za najmlađe je organizovano predavanje o bezbednom kretanju u saobraćaju, podeljeni su im fluoroscentni...

Učesnici radionice SeaVa Youth  (foto: VAKUM)
Zajedno na učenju i druženju srednjoškolci iz Srbije i Crne Gore 20.09.2019

Mladi Kolubarskog okruga na radionici igranog filma u Ulcinju

Desetoro srednjoškolaca iz Valjeva, Mionice, Osečine i Uba i desetoro iz Crne Gore, osmisliće i realizovaće kratkometražni igrani film u okviru Filmske radionice pod nazivom SeaVa Youth koja je...  · 1 komentar