Boban Janković (foto: Đorđe Đoković)
Boban Janković (foto: Đorđe Đoković)
25.12.2017, 08:01

Boban Janković: "Ovo su bili izbori za, a ne protiv"

č: | fb:

Predsednik OO SNS Boban Janković, budući predsednik Mionice, zadovoljan je sa osvojenih 28 odborničkih mandata koliko će naprednjaci imati u Skupštini opštine.

 

Janković naglašava da je SNS osvojila 65,8 posto glasova "sama, bez i jedne prikolica stranke".

"Dobili smo poverenje građana, naša je obaveza da im obezbedimo što kvalitetniji život, da započete projekte završimo i pokrenemo nove, one koji će poboljšati kvalitet života naših građana", rekao je Janković.

 

Dodao je da su ovo prvi izbori na kojima se birači nisu izjašnjavali protiv nekoga ili nečega nego su svoj glas dali za, za bolju budućnost.

 

Na lokalnim izborima 2014. godine lista SNS je osvojila 64,7 posto glasova. Uoči ovogodišnjih vanrednih izbora čelnici SNS-a su govorili da očekuju podršku 70 posto birača.

 

"Naš plan jeste bio oko 70 posto, želeli smo da vidimo tu sedmicu ispred. Ali i sa skoro 66 posto glasova smo zadovoljni, jer je narod prepoznao naš trud i rad", kaže budući predsednik Mionice Boban Janković uz poruku da će u naredne četiri godine opravdati poverenje građana.

Najavljuje da će se nova vlast prve dve godine, osim izgradnje infrastrukture, najviše baviti zapošljavanjem žitelja Mionice.

 

"Čuli ste da je predsednik Aleksandar Vučić najavio jednu novu fabriku u Mionici, u januaru će biti otvoren pogon šivare, imamo obećanje da će svoje kapacitete proširivati postojeće firme. To je nabitnija stvar da ljudima obezbedimo posao, platu, egzistenciju", rekao je Janković.

 

Boban Janković ispred SNS

Boban Janković ispred SNS (Foto: Đorđe Đoković)

Ispred stranačkih prostorija okupilo se pedesetak članova koji su čestitali Jankoviću na ostvarenom rezultatu. Ali i pored dobrog izbornog rezultata nije bilo slavlja ispred stranačkih prostorija, niti ga je bilo na ulicama Mionice. Zbog čega naprednjaci ne slave pobedu?

 

"Mi smo ozbiljna politička partija, mi smo ozbiljni ljudi, sutra je ponedeljak, radni dan. Pred nama je mnogo obaveza, pre svega treba da usvojimo budžet za sledeću godinu. Moramo uspešno završiti 2017, koja je po mnogo čemu najuspešnija godina u istoriji naše opštine", rekao je Boban Janković.

Mionica u izbornoj večeri

Mionica u izbornoj večeri (Foto: Đorđe Đoković)

 

Samo dva časa nakon zatvaranja birališta, plato ispred zgrade u kojoj se nalaze sedišta tri stranke - SNS, SPS i DS, bio je prazan i pust, kao i mioničke ulice. Jedino su plakati polepljeni po drveću u mioničkom centralnom parku ukazivali na to da su u Mionici bili izbori.

Aktuelno

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 4 sati 44 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 11 sati 40 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 11 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 7 komentara