Registracija Prijava preko FB
Boban Janković (foto: Đorđe Đoković)
Boban Janković (foto: Đorđe Đoković)
25.12.2017, 08:01

Boban Janković: "Ovo su bili izbori za, a ne protiv"

č: | fb:

Predsednik OO SNS Boban Janković, budući predsednik Mionice, zadovoljan je sa osvojenih 28 odborničkih mandata koliko će naprednjaci imati u Skupštini opštine.

 

Janković naglašava da je SNS osvojila 65,8 posto glasova "sama, bez i jedne prikolica stranke".

"Dobili smo poverenje građana, naša je obaveza da im obezbedimo što kvalitetniji život, da započete projekte završimo i pokrenemo nove, one koji će poboljšati kvalitet života naših građana", rekao je Janković.

 

Dodao je da su ovo prvi izbori na kojima se birači nisu izjašnjavali protiv nekoga ili nečega nego su svoj glas dali za, za bolju budućnost.

 

Na lokalnim izborima 2014. godine lista SNS je osvojila 64,7 posto glasova. Uoči ovogodišnjih vanrednih izbora čelnici SNS-a su govorili da očekuju podršku 70 posto birača.

 

"Naš plan jeste bio oko 70 posto, želeli smo da vidimo tu sedmicu ispred. Ali i sa skoro 66 posto glasova smo zadovoljni, jer je narod prepoznao naš trud i rad", kaže budući predsednik Mionice Boban Janković uz poruku da će u naredne četiri godine opravdati poverenje građana.

Najavljuje da će se nova vlast prve dve godine, osim izgradnje infrastrukture, najviše baviti zapošljavanjem žitelja Mionice.

 

"Čuli ste da je predsednik Aleksandar Vučić najavio jednu novu fabriku u Mionici, u januaru će biti otvoren pogon šivare, imamo obećanje da će svoje kapacitete proširivati postojeće firme. To je nabitnija stvar da ljudima obezbedimo posao, platu, egzistenciju", rekao je Janković.

 

Boban Janković ispred SNS

Boban Janković ispred SNS (Foto: Đorđe Đoković)

Ispred stranačkih prostorija okupilo se pedesetak članova koji su čestitali Jankoviću na ostvarenom rezultatu. Ali i pored dobrog izbornog rezultata nije bilo slavlja ispred stranačkih prostorija, niti ga je bilo na ulicama Mionice. Zbog čega naprednjaci ne slave pobedu?

 

"Mi smo ozbiljna politička partija, mi smo ozbiljni ljudi, sutra je ponedeljak, radni dan. Pred nama je mnogo obaveza, pre svega treba da usvojimo budžet za sledeću godinu. Moramo uspešno završiti 2017, koja je po mnogo čemu najuspešnija godina u istoriji naše opštine", rekao je Boban Janković.

Mionica u izbornoj večeri

Mionica u izbornoj večeri (Foto: Đorđe Đoković)

 

Samo dva časa nakon zatvaranja birališta, plato ispred zgrade u kojoj se nalaze sedišta tri stranke - SNS, SPS i DS, bio je prazan i pust, kao i mioničke ulice. Jedino su plakati polepljeni po drveću u mioničkom centralnom parku ukazivali na to da su u Mionici bili izbori.

Aktuelno

Grad (foto: Đorđe Đoković)
Razgovor sa dr Snežanom Marjanović Pre 7 sati 16 minuta

Sve više pacijenata sa post kovid sindromom

Poslednjih godinu i po dana specifičnost rada psihijatrijske službe ogleda se i u povećanom broju pacijenata sa post kovid sindromom. "Mladi ljudi su teže podneli izolacuiju i neizvesnost, dok su...  · 1 komentar

Bazen SC Mionica u Sankoviću (foto: www.mionica.rs)
Odlukom predsednika Opštine Pre 1 dan 5 sati

Besplatan ulaz na bazen za mioničke penzionere

Besplatan ulaz, uz penzionersku karticu, na bazene Sportskog centra Mionica imaće 2.730 mioničkih penzionera. Predsednik opštine Boban Janković kaže da je jedno od obećanja mioničke vlasti bilo...  · 2 komentara

Trg Živojina Mišića  (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 1 dan 3 sati

U Valjevu dvoje, u Ubu četvoro novozaraženih

U Valjevu je evidentirano dvoje novopozitivnih, u Ubu još četvoro, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novozaraženih. Hospitalizovano je tri kovid pacijenata. Testirano je 90 na...  · 2 komentara

Nagrađeni učenici. profesori i psiholog (foto: Đorđe Đoković)
Na Republičkoj smotri naučno-istraživačkih radova Pre 1 dan 8 sati

Valjevski gimnazijalci osvojili devet nagrada

Učenici Valjevske gimnazije ostvarili su izuzetne rezultate na Republičkoj smotri naučno-istraživačkih radova talentovanih učenika. Od 13 gimnazijalaca, koji su se plasirali na Republičko...  · 3 komentara