Registracija Prijava preko FB
Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Izbori (foto: Đorđe Đoković)
25.12.2017, 15:16

SNS preko 67, SPS-JS-SRS oko 16, DS 14

č: | fb:

Na vanrednim lokalnim izborima u Mionici najviše glasova osvojila je lsita "Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka" – 67,3 posto, saopštila je Opštinska izborna komisija.

 

Prema konačnim rezultatima objavljenim danas, za listu "Ivica Dačić-SPS-JS-Dragan Marković Palma-SRS dr Vojislav Šešelj" glasalo je 16,04 posto izašlih birača, dok je lista "Demokratska stranka Mionica – Milan Gavrilović Ćićovan" dobila 14 posto glasova izašlih birača.

 

Najviše odborničkih mandata u Skupštini opštine Mionica imaće SNS – 28, SPS će imati šest, dok će demokrate imati pet odbornika. Lista "Milan Krkobabić-PUPS" sa osvojenih 2,61 posto glasova neće imati svog predstavnika u lokalnom parlamentu.

 

U izveštaju Opštinske izborne komisije (OIK) navodi se da je na 38 biračkih mesta glasalo 8.213 od upisanih 11.464 birača, nevažećih glasačkih listića bilo je 248.

Aktuelno

Evropska nedelja mobilnosti u Mionici (foto: Željko Maksić)
Kampanja za pešačenje i vožnju bicikla Pre 1 dan 10 sati

“Evropska nedelja mobilnosti” u Mionici

Mionica se ove godine po prvi put uključila u manifestaciju "Evropska nedelja mobilnosti". Za najmlađe je organizovano predavanje o bezbednom kretanju u saobraćaju, podeljeni su im fluoroscentni...

Učesnici radionice SeaVa Youth  (foto: VAKUM)
Zajedno na učenju i druženju srednjoškolci iz Srbije i Crne Gore 20.09.2019

Mladi Kolubarskog okruga na radionici igranog filma u Ulcinju

Desetoro srednjoškolaca iz Valjeva, Mionice, Osečine i Uba i desetoro iz Crne Gore, osmisliće i realizovaće kratkometražni igrani film u okviru Filmske radionice pod nazivom SeaVa Youth koja je...  · 1 komentar