Jelka na ubskom trgu (foto: Dragan Belajac Džagi)
Jelka na ubskom trgu (foto: Dragan Belajac Džagi)
29.12.2017, 08:59

Dženan Lončarević peva za Ubljane

č: | fb:

Na Ubu je jedan događaj postao nezaobilazan sa dolaskom novogodišnjih praznika. To je prednovogodišnji koncert u Sportskoj hali, a ovoga puta za Ubljane će pevati Dženan Lončarević. Nastup jednog od naših najpoznatijih pop pevača zakazan je za večeras (petak, 29. decembar) sa početkom u 21 čas i ulaz je slobodan.

 

Pre nastupa Lončarevića publiku će zagrejati DJ Kumba.

 

Podsećamo, popularni pevač na Ubu je imao koncert i 2014. godine, u okviru  kulturnog leta, kada je uz impozantan broj njegovih fanova na Gradskom trgu napravio sjajnu atmosferu, te se i sada očekuje veliko interesovanje i još jedno veče za pamćenje.

 

Koncert Dženana Lončarevića organizuje opština Ub  koja već treću godinu uzastopno uoči najluđe noći svojim sugrađanima poklanja ovakve muzičke programe. Prošle godine Ubljane je zabavaljo Aca Lukas, a pretprošle Amadeus  bend.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 12 sati 22 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 11 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.