Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
06.12.2018, 10:27

Mionica dobija pešačku i biciklističku stazu

č: | fb:

Mionica će uskoro dobiti dva kilometra pešačke i biciklističke staze, koja će biti izgrađena na obilaznom putu.

 

Kako je saopšteno, Ministarstvo privrede dodelilo je skoro pola miliona dinara opštini Mionica, u okviru mera sufinansiranja jedinica lokalne samouprave, za izradu projektno-tehničke dokumentacije pešačke i biciklističke staze.

 

- Projekat pešačke i biciklističke staze predviđa još i projektovanje rasvete sa LED tehnologijom, horizontalnu i vertikalnu saobraćajnu signalizaciju, ogradu i pešački mobilijar na celoj dužini pešačkom trotoara i biciklističke staze. Cilj je da se stvore uslovi za nesmetano, bezbedno i funkcionalno odvijanje pešačkog i biciklističkog saobraćaja u ovom delu Mionice - rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

Dodao je da je nakon sprovedenog postupka javne nabavke potpisan ugovor sa preduzećem "Infoplan" d.o.o. iz Aranđelovca, tako da je izrada tehničke dokumentacije u toku i očekuje se da bude gotova za mesec dana.

Pešačka i biciklistička staza

Pešačka i biciklistička staza (Foto: www.mionica.rs)

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 22 sati 36 minuta

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 9 komentara