Klizalište u Mionici (arhiva) (foto: Željko Maksić)
Klizalište u Mionici (arhiva) (foto: Željko Maksić)
04.01.2019, 10:09

Otvoreno klizalište u Mionici

č: | fb:

Ljubitelji klizanja imaju priliku da uživaju u čarima leda na klizalištu koje im je opština Mionica podarila povodom novogodišnjih praznika. Prema ugovoru klizalište će biti otvoreno do 28. februara.

 

Za razliku od većine gradova u Srbiji u kojima građani plaćaju korišćenje i iznajmljivanje klizaljki, za Mioničane je klizanje besplatno.

 

Beogradska firma Kvantum je, nakon javne nabavke, kao jedini ponuđač dobila posao postavljanja i iznajmljivanja klizališta za dva miliona dinara. S obzirom na to da je klizalište plaćeno novcem iz budžeta, to znači da su Mioničani već platili uslugu klizališta, rukovodili su se čelnici Mionice kada su odlučili da klizanje bude besplatno. 

Klizalište u Mionici

Klizalište u Mionici (Foto: Željko Maksić)

 

Pored klizališta i prateće opreme, koja podrazumeva i 150 pari klizaljki, gumenu prostirku za hodanje od prijema klizaljki, potrebno je obezbediti ozvučenje, reflektore, light show za svečanosti koje će biti organizovane na klizalištu..., precizirano je u ugovoru.

 

Radno vreme klizališta lociranog na košarkaškom igralištu u centru Mionice je svakog dana od 16 do 22 časa.

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 15 sati 45 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...