Hala sportova u Mionici (foto: Đorđe Đoković)
Hala sportova u Mionici (foto: Đorđe Đoković)
08.05.2019, 08:49

Humanitarna akcija za porodicu Jovanović

č: | fb:

Teška sudbina porodice Jovanović iz mioničkog sela Tolić podstakla je čelnike opštine Mionica da organizuju humanitarnu manifestaciju i da na taj način prikupe novčana sredstva, kako bi se bar malo olakšao i poboljšao život ove porodice. 

 

Opština Mionica zajedno sa svojim ustanovama organizuje humanitarnu manifestaciju pod nazivom "S one strane duge" u kojoj učestvuju mališani iz Predškolske ustanove "Neven" večeras od 18 časova u sportskoj hali Mionica.

 

Život se surovo poigrao sa mališanima Anom (9), Petrom (7) i Sarom (5) Jovanović, kada su prošle godine ostali bez majke. O njima sada brine otac Miloš i baka Milunka. Ana i Petar su rođeni sa teškim oblikom skolioze, oboljenjem kičme, i predstoje im operacije. Porodica trenutno živi od dečijeg dodatka od 10.000 dinara, kao i skromnih nadničarskih dnevnica.

 

Karte za ovu humanitarnu manifestaciju zainteresovani mogu kupiti u prostorijama Opštine Mionica, Kulturnom centru Mionica, Turističkoj organizaciji Mionica, Predškolskoj ustanovi "Neven", Sportskom centru Mionica, Biblioteci "Milovan Glišić", Osnovnoj školi "Milan Rakić", Srednjoj školi "Mionica" i Centru za obrazovanje i razvoj "Mionica", a na dan humanitarne manifestacije i u mioničkoj hali sportova.

Aktuelno

Postavljanje LED rasvete (foto: Kolubarske.rs)
Modernizacija i ušteda Pre 14 sati 56 minuta

U toku je zamena svetiljki novom LED rasvetom

U Valjevu je u toku postavljanje LED rasvete najsavremenije generacije koja će zameniti postojeće stare živine svetiljke. Do sada je zamenjeno preko 9000 od 11.782 svetiljke koliko je predviđeno...  · 3 komentara

Zagađen vazduh u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 10 sati 20 minuta

Promenama do čistog vazduha u Valjevu

Od početka godine Valjevo već broji 64 dana sa prekomerno zagađenim vazduhom, skoro dvostruko premašujući godišnji limit, navodi u saopštenju Lokalni odgovor. "Na građanima Valjeva je da ocene da...