Pobednici Reli Mionica (foto: www.mionica.rs)
Pobednici Reli Mionica (foto: www.mionica.rs)
20.05.2019, 11:28

Vladica Rabrenović i Ana Golić pobednici “Reli Mionica”

č: | fb:

Pobednici takmičenja za šampionat Srbije, trećem "Reli Mionica", koje je održano proteklog vikenda, su Vladica Rabrenović i Ana Golić.

 

Na stazi dužine 200 kilometara od 30 prijavljenih posada, zbog tehničke ispravnosti, startovalo je 25 ekipa. Nakon devet specijalnih ispita slavili su Vladica Rabrenović i Ana Golić, koji su za samo tri sekunde bili brži od Nenada Vićentića i Ivana Jevtića. Najniži stepenik su zauzeli Željko Milutivnović i Uroš Lukić.

Reli Mionica

Reli Mionica (Foto: www.mionica.rs)

 

Veliki broj posetilaca ispratilo je ceremonijalni start na Trgu vojvode Živojina Mišića kojim je u petak 17. maja zvanično otvoren treći "Reli Mionica". Reli je održan u subotu, a takmičenje je završeno iste večeri ceremonijom proglašenja pobednika na Trgu, gde je pehare uručio predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

- Zaista smo ponosni što upravo Mionica ove godine otvara sezonu reli takmičenja u Srbiji. Moram napomenuti da je za ovo takmičenje vladalo veliko interesovanje od strane takmičarskih posada, što potvrđuje povećanje broja prijavljenih ekipa u odnosu na prošlu godinu. Mionica je i ove godine opravdala titulu dobrog domaćina i organizatora ovakve vrste takmičenja – rekao je Janković.

Boban Janković uručio pehar

Boban Janković uručio pehar (Foto: www.mionica.rs)

 

Reli Mionica se održava treći put za redom pod pokroviteljstvom opštine Mionica, u organizaciji AK Fam MM Pover sa Auto-moto savezom Srbije i Sportskim auto i karting savezom Srbije. Ovo takmičenje koje se boduje za FIA Centralno evropski zonski reli šampionat, Međunarodno zonsko reli prvenstvo Srbije i Nacionalni reli šampionat Srbije.

 

Reli Mionica

Reli Mionica (Foto: www.mionica.rs)

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 5 sati 51 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 3 sati 1 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 5 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara