Odbojkašice na prvom treningu (foto: Dragana Nedeljković)
Odbojkašice na prvom treningu (foto: Dragana Nedeljković)
19.08.2014, 12:47

Pojačanja za velike ambicije

č: | fb:

Ubske odbojkašice optpočele su sa pripremama za prvu drugoligašku sezonu. Posle 20 pobeda u regularnom delu Kolubarsko-Mačvanske lige, i u baražu su nastavile u istom ritmu i sa dve pobede overile plasman u Drugu ligu „Sever. Prvi deo priprema obaviće se u Sportskoj hali, a drugi na Jahorini. Ekipu ŽOK „Ubvodi trener i igračica Marina Petrović, koja je svoju prvu trenersku sezonu obeležila najvećim uspehom u istoriji kluba.

-  Stigla su nam dva velika pojačanja iz super lige: Sonja Puzović koja je igrala u obrenovačkom TENT-u i Mia Vulović iz lajkovačkog Železničara. Njih dve će nam sigurno značiti za ovu godinu, jer su nam ambicije da ekipa bude pri samom vrhu tabele, a nadam se da će tako i biti – kaže Marina.

 U sklopu priprema na Jahorini, ŽOK „Ubće odigrati jednu utakmicu sa „Slavijom” iz Istočnog Sarajeva,  čije su se odbojkašice pripremale na Ubu u prošloj sezoni. Nakon toga, učestvovaće na turnirima, kako bi se uigrale i spremno dočekale početak prvenstva, koje startuje u oktobru.

Superligašice TENT-a u Sportskoj hali

Sportska hala ima i nove goste. Odbojkašice TENT-a, koje već godinama postižu sjajne rezultate u Super ligi, pripreme obavljaju u ubskoj hali. Pomoćni trener OK TENT Dušan Kovačević kaže da ovaj klub sa Ubom sarađuje godinu dana.

- Pošto nemamo gde da treniramo, jer je sportska hala u Obrenovcu poplavljena, dobili smo poziv od Darka Glišića, predsednika opštine Ub i Odbojkaškog kluba da budemo gosti u ubskoj hali.  Imamo sve uslove koje bi imali i kod nas, tako da smo prezadovoljni. Naša sala u kojoj igramo utakmice verovatno neće biti osposobljena do početka prvenstva, pa smo dobili i ponudu da ovde igramo i prvenstvene utakmice od 18. oktobra.

 

 

Aktuelno

Polomljene behaton ploče u Karađorđevoj (foto: Kolubarske.rs)
Raspisana javna nabavka 27.01.2023

Na proleće konačno sređivanje trotoara

Ove godine za sređivanje trotoara iz gradske kase biće izdvojeno 12,5 miliona dinara. Konačno će biti zamenjene oštećene behaton ploče u Karađorđevoj ulici. Bez odgovora pitanje da li će deo...  · 13 komentara