Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
06.05.2020, 08:20

Počeli sa radom kafići i restorani, od ponedeljka i vrtić

č: | fb:

Nakon frizerskih salona, salona za negu lepote i teretana, od juče su u Mionici počeli da rade kafići i restorani, uz poštovanje preporuka koje se odnose na zaštitu od korona virusa.

 

Vlasnici primenjuju sve preporuke, od socijalnog distanciranja do mera dezinfekcije i broja gostiju u objektu i bašti, a posećenost je za sada dosta slaba.

 

Vrtić "Neven" u ponedeljak počinje sa radom

 

Po naredbi Štaba za vanredne situacije opštine Mionica izvršena je dezinfekcija objekta dečjeg vrtića "Neven", koji će u ponedeljak 11. maja početi sa radom. U skladu sa preporukama, "Neven" će u početku biti na usluzi deci čija oba roditelja rade i koji nemaju drugo rešenje za čuvanje dece.

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 22 sati 45 minuta

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 9 komentara