Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
25.08.2020, 12:07

Mionica poklonila svojim prvacima udžbenike

č: | fb:

Opština Mionica je već četvrtu godinu za redom obezbedila besplatne komplete udžbenika svim prvačićima sa teritorije Opštine. Vredni pokloni će obradovati i roditelje, kojima nabavka udžbenika uvek predstavlja popriličan finansijski izdatak.

 

Udžbenici su već stigli i planira se da ih najmlađi školarci osnovnih škola "Milan Rakić" Mionica i "Vojvoda Živojin Mišić" Rajković i njihovih izdvojenih odeljenja dobiju prvog dana nove školske godine.

 

Za ovu namenu lokalna samouprava je izdvojila preko 741.000 dinara, a prema rečima predsednika opštine Mionica Bobana Jankovića cilj ove i sličnih akcija je poboljšanje uslova odrastanja i obrazovanja dece.

"Nastavljamo lepu tradiciju nabavke komplete knjiga za sve naše prvačiće. Ovim poklonom ćemo roditeljima rasteretiti kućne budžete i pomoći da prvi koraci naše dece na putu obrazovanja budu bezbedni i uspešni", rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 16 sati 59 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 19 sati 36 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara