Nagrađeni vukovci (foto: www.mionica.rs)
Nagrađeni vukovci (foto: www.mionica.rs)
31.08.2020, 12:08

Nagrade za najbolje mioničke osnovce

č: | fb:

Opština Mionica nastavila je tradiciju nagrađivanja najuspešnijih osnovaca. Zbog nemogućnosti da se zbog pandemije korona virusa organizuje besplatno letovanje, mionički odlikaši su ovog puta nagrađeni poklon vaučerima i to u vrednosti od po 25 hiljada dinara za đake generacije i po 20 hiljada dinara za nosioce Vukove diplome.

 

Nagrade za devetoro "vukovaca" je uručio predsednik opštine Mionica Boban Janković, a najuspešniji učenici su dobili i po primerak knjige "Moje uspomene" Vojvode Živojina Mišića.

 

- Ponosni smo na vaše dosadašnje rezultate i verujem da ćete nas obradovati još mnogo puta. Znanje je moć, obrazovanjem krčimo put ka svetloj budućnosti naše zajednice. Opština Mionica prepoznaje vaš trud i rad i uvek će ga nagraditi. Investiraćemo još više u obrazovanje mladih i obezbediti najbolje moguće uslove za vaš dalji napredak – poručio je mioničkim "vukovcima" predsednik Opštine Boban Janković.

Aktuelno

Polet i Vidrak (foto: Đorđe Đoković)
Brigo moja pređi na drugoga Pre 7 sati 24 minuta

"Polet" će biti pripojen "Vidraku"

Pokrenuta inicijativa da JKP "Polet" bude pripojeno JKP "Vidrak", zbog velikih višegodišnjih problema u poslovanju tog javnog preduzeća koje gazduje valjevskim pijacama, potvrđeno je Kolubarskim.rs...  · 7 komentara

Popunjavanje upitnika (foto: Branko Petrović)
Obeležen Nacionalni dan bez duvana Pre 5 sati 18 minuta

"Svaka cigareta smeta"

Obeležen je Nacionalni dan bez duvana akcijom na Gradskom trgu. Građanima je deljen zdravstveno-vaspitni materijal, popunjavali su upitnik - test procene nikotinske zavisnosti. Istraživanja u...