Novi Europrom objekat (foto: Kolubarske.rs)
Novi Europrom objekat (foto: Kolubarske.rs)
11.06.2022, 07:40

"Europrom" otvorio još jedan objekat u Valjevu

č: | fb:

Kompanija "Europrom" otvorila je još jedan maloprodajni objekat u Valjevu u kome je zaposleno 15 radnika. Prostire se na oko 300 kvadrata, asortiman robe je raznovrsniji i bogatiji u odnosu na ostale objekte ovog trgovinskog lanca, a radno vreme je radnim danima od 7 časova do ponoći.

Novi Europrom objekat

Novi Europrom objekat (Foto: Kolubarske.rs)

 

- Posebno nam je drago zbog toga što je, nakon što smo nekoliko godina otvarali maloprodajne objekte u drugim opštinama Kolubarskog okruga, ponovo došao red na Valjevo, grad u kome i jeste sve počelo, i u kome se rodila ideja o nastanku "Europroma", i grad koji i jeste osnova i srž poslovanja naše kompanije - rekla je Bojana Perić, direktorka marketinga "Europrom-a" na otvaranju novog objekta u Železničkoj ulici broj 6.

Bojana Perić

Bojana Perić (Foto: Kolubarske.rs)

 

Prema rečima Bojane Perić novi objekat se od ostalih razlikuje ne samo po asortimanu robe nego i vizuelno.

 

- Pored uobičajenih segmenata, kojima zaista poklanjamo veliku pažnju i za koje znamo da su kupcima izuzetno bitni kao što su deo sa svežim mesom, deo pekarskih proizvoda, pijaca, odnosno sveže voće i povrće, mlečni proizvodi..., ono što želim da istaknem je to da u ovom objektu kupcima nudimo dosta novina, koje nisu u ponudi u drugim objektima. To su sveže ćureće meso, "Premijum" sirevi, odeljenje vinarije, domaći ručno mešen hleb, sveže torte i kolači, kafa za poneti, sveže ceđeni sok od pomorandže... – navela je Bojana Perić i dodala da je novina i radno vreme objekta, radiće do ponoći, što je još jedna dodatna usluga kupcima, koji će, kako je rekla, primetiti i novi logotip Domaćeg trgovačkog lanca (DTL) koji čini 14 veletrgovina, 7 000 zaposlenih i više od 700 maloprodajnih objekata, a čiji je osnivač Europrom.

 

- Mi čvrsto verujemo da su udruženi domaći trgovci sa domaćim proizvodjačima jedan jak stub i oslonac domaće privrede i da će DTL u narednom periodu biti sve značajniji igrač na tržištu maloprodaje Srbije - istakla je Perić.

Novi Europrom objekat

Novi Europrom objekat (Foto: Kolubarske.rs)

 

Na novinarsko pitanje kako se bore u konkurenciji moćnih stranih trgovačkih kuća, Bojana Perić je kazala da se u kompaniji pridržavaju onih principa koji su utemeljeni od osnivanja i početka poslovanja.

 

- Mi nastavljamo naš način poslovanja kao i do sada, a to su prepoznatljive vrednosti "Europroma" kroz ove 32 godine postojanja. To je, pre svega, akcentovanje domaćih proizvoda i stavljanje ljudi u prvi plan. Mi uvek ističemo da su stubovi "Europroma" upravo naši zaposleni, njih preko 700, naši dobavljači sa kojima kontinuirano poslujemo, i preko 25 hiljada potrošača na dnevnpm nivou – rekla je Bojana Perić, direktorka marketinga "Europrom-a".

Novi Europrom objekat

Novi Europrom objekat (Foto: Kolubarske.rs)

 

U danu svečanog otvaranja "Europrom" objekta kupci su imali priliku, osim da dobro pazare, i da probaju pojedine proizvode. Kao i uvek prilikom otvaranja "ljubičaste trgovine", tako i ovaj put, nisu izostali pokloni za prve kupce. Svaki pedeseti je dobio tortu, a svakom stotom kupcu pripao je vaučer u vrednosti od pet hiljada dinara.

 

 

Aktuelno

Borba vitezova (foto: Nemanja Jovanović)
Nova manifestacija Kulturnog centra Pre 8 sati

Prvi ubski "Viteški dan"

U subotu od 11 do 19 časova na Opštinskom brdu Šepkovac biće održan prvi "Viteški dan". Reč je o manifestaciji koja će posetiocima dočarati duh, tradiciju i kulturu srednjovekovne Srbije,  · 1 komentar

Smeće u Ljubostinji (foto: iRevolucija)
"Čisto iz ljubavi – River CleanUp Collective" Pre 8 sati

Očistimo Ljubostinju

U subotu, 23. septembra sa početkom u 10 časova iRevolucija u saradnji sa Lidl Srbija održaće akciju čišćenja reke Ljubostinje. iRevolucija učestvuje u projektu kompanije Lidl "Čisto iz ljubavi –...  · 3 komentara

Plakat (foto: )
Druga predstava Pre 1 dan 4 sati

"San letnje noći" na "Abro festu"

U nastavku Abro festa, u petak, 22. septembra na programu je predstava "San letnje noći" Viljema Šekspira u izvodjenju apsolvenata Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, klasa profesora Marije...