Novi Europrom objekat (foto: Kolubarske.rs)
Novi Europrom objekat (foto: Kolubarske.rs)
11.06.2022, 07:40

"Europrom" otvorio još jedan objekat u Valjevu

č: | fb:

Kompanija "Europrom" otvorila je još jedan maloprodajni objekat u Valjevu u kome je zaposleno 15 radnika. Prostire se na oko 300 kvadrata, asortiman robe je raznovrsniji i bogatiji u odnosu na ostale objekte ovog trgovinskog lanca, a radno vreme je radnim danima od 7 časova do ponoći.

Novi Europrom objekat

Novi Europrom objekat (Foto: Kolubarske.rs)

 

- Posebno nam je drago zbog toga što je, nakon što smo nekoliko godina otvarali maloprodajne objekte u drugim opštinama Kolubarskog okruga, ponovo došao red na Valjevo, grad u kome i jeste sve počelo, i u kome se rodila ideja o nastanku "Europroma", i grad koji i jeste osnova i srž poslovanja naše kompanije - rekla je Bojana Perić, direktorka marketinga "Europrom-a" na otvaranju novog objekta u Železničkoj ulici broj 6.

Bojana Perić

Bojana Perić (Foto: Kolubarske.rs)

 

Prema rečima Bojane Perić novi objekat se od ostalih razlikuje ne samo po asortimanu robe nego i vizuelno.

 

- Pored uobičajenih segmenata, kojima zaista poklanjamo veliku pažnju i za koje znamo da su kupcima izuzetno bitni kao što su deo sa svežim mesom, deo pekarskih proizvoda, pijaca, odnosno sveže voće i povrće, mlečni proizvodi..., ono što želim da istaknem je to da u ovom objektu kupcima nudimo dosta novina, koje nisu u ponudi u drugim objektima. To su sveže ćureće meso, "Premijum" sirevi, odeljenje vinarije, domaći ručno mešen hleb, sveže torte i kolači, kafa za poneti, sveže ceđeni sok od pomorandže... – navela je Bojana Perić i dodala da je novina i radno vreme objekta, radiće do ponoći, što je još jedna dodatna usluga kupcima, koji će, kako je rekla, primetiti i novi logotip Domaćeg trgovačkog lanca (DTL) koji čini 14 veletrgovina, 7 000 zaposlenih i više od 700 maloprodajnih objekata, a čiji je osnivač Europrom.

 

- Mi čvrsto verujemo da su udruženi domaći trgovci sa domaćim proizvodjačima jedan jak stub i oslonac domaće privrede i da će DTL u narednom periodu biti sve značajniji igrač na tržištu maloprodaje Srbije - istakla je Perić.

Novi Europrom objekat

Novi Europrom objekat (Foto: Kolubarske.rs)

 

Na novinarsko pitanje kako se bore u konkurenciji moćnih stranih trgovačkih kuća, Bojana Perić je kazala da se u kompaniji pridržavaju onih principa koji su utemeljeni od osnivanja i početka poslovanja.

 

- Mi nastavljamo naš način poslovanja kao i do sada, a to su prepoznatljive vrednosti "Europroma" kroz ove 32 godine postojanja. To je, pre svega, akcentovanje domaćih proizvoda i stavljanje ljudi u prvi plan. Mi uvek ističemo da su stubovi "Europroma" upravo naši zaposleni, njih preko 700, naši dobavljači sa kojima kontinuirano poslujemo, i preko 25 hiljada potrošača na dnevnpm nivou – rekla je Bojana Perić, direktorka marketinga "Europrom-a".

Novi Europrom objekat

Novi Europrom objekat (Foto: Kolubarske.rs)

 

U danu svečanog otvaranja "Europrom" objekta kupci su imali priliku, osim da dobro pazare, i da probaju pojedine proizvode. Kao i uvek prilikom otvaranja "ljubičaste trgovine", tako i ovaj put, nisu izostali pokloni za prve kupce. Svaki pedeseti je dobio tortu, a svakom stotom kupcu pripao je vaučer u vrednosti od pet hiljada dinara.

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 4 sati 44 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 7 sati 21 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 1 komentar