Krušik-plastika (foto: Dragan Savić)
Krušik-plastika (foto: Dragan Savić)
19.03.2015, 17:47

Produžen tender za „Krušik Plastiku“

č: | fb:
Agencija za privatizacija produžila je danas tender za prodaju 93,96 odsto kapitala preduzeća “Krušik Plastika” iz Osečine, pa zainteresovani kupci mogu do 20. aprila da podnesu prijavu za učešće na tenderu, a otvaranje ponuda je 5. maja.
Kako je prenela agencija Beta, pravo učešće na tenderu imaju domaća i strana fizička i pravna lica, kao i konzorcijumi pravnih ili fizičkih lica. Za učešće na tenderu obavezan je depozit od 84.329 evra.
Ukupna procenjena vrednost kapitala, koji je ponuđen na prodaju, na kraju 2014. godine iznosila je 843.299 evra, što je i početna prodajna cena. Na javni poziv za prikupljanje ponuda potencijalnih kupaca tog preduzeća stiglo je šest pisama, a među njima je, kako je ranije objavljeno, i fabrika rashladnih uređaja “Gorenja – Valjevo” sa kojom firma iz Osečine sarađuje.
Preduzeće Krušik-Plastika zapošljava oko 130 radnika, a u restrukturiranju je nakon dva nesupešna pokušaja privatizacije. 
 
 

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 14 sati 34 minuta

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".