Hotel Grand (foto: Đorđe Đoković)
Hotel Grand (foto: Đorđe Đoković)
20.10.2016, 07:21

Sajam preduzetništva

č: | fb:

Deseti Sajam preduzetništva, koji se organizuje u okviru projekta "Šansa za novi početak", održava se danas od 12.00 do 16.00 časova u Grand hotelu u Valjevu.

 

Prema najavi organizatora na Sajmu će biti izloženo oko 200 preduzetničkih ideja za pokretanje sopstvenog posla, koje su razvrstane po visini investicije i po delatnostima na proizvodnju, usluge, trgovinu i poljoprivredu. Biće organizovana i predavanja na temu preduzetništva, a posetioci će moći da dobiju i konkretne informacije o programima podrške preduzetništvu i pristupu fondovima.

 

"Šansa za novi početak" je projekat za razvoj preduzetništva, koji ima za cilj da podigne razvoj preduzetničke svesti kod mladih, ali i da pokrene i podrži sve radnike preduzeća u restrukturiranju koji žele da pokrenu sopstveni biznis, sami, sa članovima svojih porodica, ili udruženi i da im projekat u tome pomogne idejama, informacijama, predlozima, preporukama i podrškom. Projekat su pokrenuli Srpska asocijacija menadžera i DNA Communications, uz finansijsku pomoć Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), a program je dobio podršku Privredne komore Srbije, Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i brojnih lokalnih partnera koji se bave razvojem preduzetništva.

 

Do sada je održano devet sajmova preduzetništva i to u Nišu, Kruševcu, Subotici, Somboru, Kragujevcu, Leskovcu, Užicu, Beogradu i Čačku i na svakom je zabeleženo veliko interesovanje građana.

Sajam u Valjevu se organizuje uz podršku Grada, Regionalne privredne komore Valjevo, kao i brojnih lokalnih partnera koji se bave preduzetništvom. Ulaz na Sajam je besplatan.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 11 sati 8 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 13 sati 45 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara