Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Krušik (foto: Đorđe Đoković)
21.10.2016, 07:02

"Krušiku" nagrada za posvećenost kvalitetu

č: | fb:

Valjevska fabrika "Krušik" ovogodišnji je dobitnik svetske nagrade za posvećenost kvalitetu u zlatnoj kategoriji i oni su jedino preduzeće iz Srbije kome je pripalo ovo priznanje. 

 

Međunarodna svetska konvencija za posvećenost kvalitetu održana je u Parizu, a Business Initiative Directions (BID) je prepoznao doprinos Holding korporacije "Krušik" u smislu rukovođenja, kvaliteta, inovacija i izvrsnost. Kao rezultat toga, svrstao je valjevsku fabriku među top kompanije posvećene kvalitetu svojih proizvoda.

 

Konvenciji su prisustvovali predstavnici mnogih renomiranih javnih i privatnih kompanija i institucija kao i škola i privatnih bolnica, organizacija koje se bave proizvodnjom hrane, kompjuterskih softvera, predstavnici marketinških agencija ali i firmi koje pružaju usluge transporta i logistike iz mnogobrojnih zemalja Evrope, Sjedinjenih Američkih Država, Azije i Afrike.

 

Tokom konvencije, predstavnici HK "Krušik" su imali priliku da prezentuju profil svoje kompanije, govore o njenoj istoriji, tradiciji, uspehu postignutom tokom gotovo osam decenija postojanja.

"Zlatni trofej smo zaluženo osvojili, a svi zaposleni u ‘Krušiku’ su izuzetno ponosni i počastvovani zbog prestižne nagrade i dobijanja ovog priznanja", kažu u valjevskoj fabrici.

Aktuelno

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi Pre 16 sati 6 minuta

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".