Simon Kumer, Zorica Markovic i Drago Krenker (foto: Gorenje)
Simon Kumer, Zorica Markovic i Drago Krenker (foto: Gorenje)
05.10.2017, 13:22

Jubilarni šestmilioniti frižider poklonjen radnici

č: | fb:

Fabrika rashladnih aparata Gorenje Valjevo proizvela je šestmilioniti frižider. Kompanija je odlučila da taj jubilarni frižider ne ide u prodaju, već da ga pokloni Zorici Marković, radnici koja radi na sastavu kućišta.

 

Kako se navodi u saopštenju slovenačke kompanije, Valjevo je za Gorenje centar programa zamrzivača i frižidera, gde je tehnološki proces na izuzetno visokom nivou. Tokom više od deset godina poslovanja u Srbiji, fabrika Gorenje Valjevo se razvijala i danas sa njenih traka dolaze aparati za svih 90 tržišta gde Gorenje posluje i pod svim robnim markama koje proizvode.

 

Za godinu dana sa proizvodnih traka zaposleni montiraju preko pola miliona jedinica frižidera. Do danas su proizveli ukupno šest miliona rashladnih aparata.

 

Direktor fabrike Gorenje Valjevo, Simon Kumer kaže da je ovaj uspeh rezultat timske saradnje oko 1.300 zaposlenih u fabrici, kao i 60 lokalnih dobavljača.

"Zahvaljujući poštenom zalaganju, danas slavimo jubilej i šestmilioniti frižider koji je montiran sa fabričkih traka rashladnih aparata kompanije Gorenje Valjevo", rekao je Kumer.

 

Šestmilioniti frižider proizveden u fabrici u Valjevu je "buli" frižider, inspirisan Folksvagenovim legendarnim klasikom, a koji je kompanija Gorenje prošle godine dizajnirala za svoju retro kolekciju. "Buli" frižider sa IonGeneration platformom kombinuje pametne tehnologije, funkcije i napredna korisnička rešenja, kao moderan dodatak bilo kog  doma.

 

Kako je u Gorenju tradicija da se jubilarni aparati poklanjanju zaposlenima, tako je šestmilionti rashladni aparat otišao u ruke Zorice Marković, radnice na sastavu kućišta, koja je rekla da je srećna, ali iznenađena. "Kao majka četvoro dece, trudim se da svoj posao obavljam što bolje, da poštujem radno vreme, kvalitet rada, kao i kolege sa kojima radim. Ova nagrada mi mnogo znači i zahvaljujem se od srca kolegama i upravi", rekla je Zorica Marković.

 

Aktuelno

Kamp kućica u parku na gradskoj parceli (foto: Kolubarske.rs)
Službena beleška Pre 3 sati 56 minuta

11. septembar u Odeljenju komunalne inspekcije

Grad Valjevo u svom voznom parku ima 24 automobila. Uvidom u putne naloge zaključili smo da 11. septembra nijedan automobil Gradske uprave nije korišćen na relaciji Valjevo - Divčibare. Zbog čega...  · 4 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 23 sati 48 minuta

Osumnjičeni za 16 teških krađa i razbojništvo

Policija je uhapsila D. N. i M. Ć. iz Valjeva. Oni su, kako se sumnja, u noći između 5. i 6. decembra, provalili u više ugostiteljskih objekata i prodavnica, prostorije EPS-a, pekaru, frizerski...  · 1 komentar