Rajevcu uručeno priznanje (foto: valjevskapivara.rs)
Rajevcu uručeno priznanje (foto: valjevskapivara.rs)
01.03.2018, 07:52

Valjevsko pivo u dobrom društvu

č: | fb:

Priznanja "Moj izbor", za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača, dodeljena su u svečanoj sali Grada Beograda. U društvu najboljih je i Valjevsko pivo, koje je osvojilo priznanje "Pobednik internet glasanja", s obzirom na to da je u prvoj fazi glasanja, na sajtu "Moj izbor", dobilo najviše glasova u konkurenciji 780 domaćih robnih marki!

 

Primajući nagradu direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac je rekao da je za 158 godina postojanja i bogate tradicije Valjevska pivara dobila brojne nagrade, ali je ova svakako najdraža zbog toga što dolazi direktno od potrošača.

 

"To nas ujedno obavezuje da budemo još bolji i da zbog naših vernih konzumenata održimo i unapredimo kvalitet Valjevskog piva. Odnos između Valjevske pivare i potrošača upravo je zasnovan na velikoj lojalnosti i uzajamnom poverenju", rekao je Rajevac.

 

Ministarka Mihajlović i dobitnici priznanja

Ministarka Mihajlović i dobitnici priznanja (Foto: valjevskapivara.rs)

Akciju "Moj izbor" organizovalo je udruženje "Moja Srbija" uz podršku potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda. Na svečanosti dodele priznanja, Mihajlović je poručila da je dobro to što su potrošači ti koji biraju omiljeni brend i istakla da je država jaka onoliko koliko su jake njene kompanije.

 

Titulu "Najomiljeniji domaći proizvod" poneo je Plazma keks kompanije Bambi, dok je zvanje "Najomiljeniji proizvođač u Srbiji" ove godine ponela kompanija Nestle Adriatic S.

 

Nagrade "Moj izbor" dobili su: Zlatiborac u kategoriji "Meso i mesne prerađevine", Dijamant ulje u kategoriji "Ulje, prilozi i prelivi", Moja Kravica u kategoriji "Mleko i mlečni proizvodi", Začin C u kategoriji "Supe, brašno i dodaci jelima", Zaječarsko pivo u kategoriji "Pivo", Metalac posuđe u kategoriji "Sve za kuću", Merix u kategoriji "Kozmetika i sredstva za higijenu", Next sokovi u kategoriji "Bezalkoholni napici", Legend u kategoriji "Odeća, obuća i proizvodi od tekstila", Plazma keks u kategoriji "Slatkiši", Pošta Srbije u kategoriji "Transport", Maxi u kategoriji "Trgovina", Dunav osiguranje u kategoriji "Osiguravajuća društva", Blic u kategoriji "Dnevne novine" i Valjevsko pivo" kao "Pobednik internet glasanja".

 

Dodela priznanja „Moj izbor“ se organizuje u okviru kampanje "Srbija ima kvalitet", koju već devet godina sprovodi udruženje "Moja Srbija" sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji.

 

Ove godine u konkurenciji za nagradu se našlo 780 domaćih proizvoda i brendova. Glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, u deset gradova Srbije, metodom "lice u lice", na uzorku od 1.910 potrošača.

Aktuelno

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 5 sati 54 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Blagovremeno otkrivanje problema Pre 5 sati 55 minuta

Razvojno savetovalište i Savetovalište za mlade Doma zdravlja

U okviru Službe za zdravstvenu zaštitu dece Doma zdravlja Valjevo već 15 godina funkcionišu Razvojno savetovalište i Savetovalište za mlade. Cilj rada savetovališta jeste blagovremeno otkrivanje...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 5 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 1 dan 5 sati

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...