Učesnici konkursa Volim domaće (foto: Agencija GATTI)
Učesnici konkursa Volim domaće (foto: Agencija GATTI)
01.04.2018, 10:05

Europrom nagradio kreativne mališane

č: | fb:

Poslednjeg dana SPREG-a nagrađeno je više od 110 radova mališana koji su učestvovali na konkursu "Volim domaće", koji tradicionalno organizuje kompanija Europrom.

 

Na konkursu "Volim domaće" prispelo je 102 pojedinačna i 10 grupnih radova, osnovaca i predškolaca, i to ne samo iz škola valjevskog kraja, nego iz cele Srbije.

 

Učestvovalo je oko 400 dece, iz 19 škola širom Srbije, koja su pisala i crtala na temu čuvanja domaće proizvodnje i kupovine domaćih proizvoda, upravo sa porukom - "volim domaće!".

 

Valjevski Europrom je sve učesnike konkursa nagradio, i to tako što je 20 najkreativnijih mališana dobilo zahvalnice, slatki paket i vaučer u vrednosti od 1.000 dinara, dok su ostali nagrađeni zahvalnicama i vaučerom od 500 dinara. 

Učesnici konkursa Volim domaće

Učesnici konkursa Volim domaće (Foto: Agencija GATTI)

"Mi nastavljamo sa praksom da se kod dece, od predškolskog do uzrasta od 14 godina, da tako kažem, posadi pelcer o negovanju i čuvanju domaćeg. Pošto sve u vaspitanju mališana polazi iz kuće, dugujemo veliku zahvalnost roditeljima jer deca vrlo dobro shvataju pojam domaćeg i usvajaju ga", rekla je Bojana Perić, PR menadžer kompanije Europrom.

 

Ona se zahvalila i čestitala mališanima koji su poslali svoje radove, a sa njima i poruke da je važno kupovati domaće. Posebno se zahavlila učteljima i nastavnicima koji su pomogli da se konkurs tako masovno realizuje.

  

Poslednjeg dana SPREG-a u subotu mališani, njihovi roditelji i učitelji bili su gosti kompanije Europrom. Druženje je organizovano u hali "Domaća priča", gde je bilo izizetno živo, veselo i slatko!

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 14 sati 37 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...