Ministar Gašić u Krušiku (foto: Đorđe Đoković)
Ministar Gašić u Krušiku (foto: Đorđe Đoković)
13.08.2014, 09:24

“Krušik” će izvoziti municiju u Azerbejdžan

č: | fb:

Ministar odbrane Bratislav Gašić potvrdio je za Danas da će tokom zvanične posete Azerbejdžanu potpisati ugovor sa tamošnjim Ministarstvom odbrane, kojim će firmi Krušik iz Valjeva biti omogućen izvoz municije u ovu zemlju. Prema njegovim rečima, o detaljima ugovora biće više informacija kada se vrati u zemlju.

Ministar odbrane Bratislav Gašić je, pre mesec dana prilikom posete "Krušiku”, najavio pomoć Ministarstva u obezbeđivanju novih poslova za valjevsku fabriku. On je rekao da će Ministarstvo odbrane Srbije učiniti sve da pomogne novim poslovima posebno preko JP Jugoimport SDPR. Gašić je, tada, obećao da valjevska fabrika neće biti zaobiđena ni u jednom programu Ministarstva odbrane, uključujući i projekat raketnog sistema „alas“ koji će se raditi za Ujedinjene Arapske Emirate.

Aktuelno

Opremljen amfiteatar (foto: www.mionica.rs)
Ministarstvo pravde podržalo projekat Pre 20 minuta

Opremljen amfiteatar u Srednjoj školi u Mionici

Srednja škola u Mionici dobila je kompletno opremljen amfiteatar sa 55 mesta. Ministarstvo pravde podržalo je ovaj projekat sa gotovo 700 hiljada dinara, saopšteno je iz Opštinske uprave.

Dragan Stojković (foto: skrinšot RTS)
Bez kraja Pre 22 sati 31 minuta

Da nije prevelika doza, za jedan dan?

U tek minuli ponedeljak, čusmo dve izjave. Za enciklopedije! Ne baš svetske mudrosti, ali svetske sigurno. Naravno, ukoliko svet nema pametnija posla, nego da sluša ili čita šta se kod nas priča....  · 3 komentara

Zdanje na Desankinom vencu (foto: Đorđe Đoković)
U zdanju na Desankinom vencu Pre 1 dan 2 sati

Gradska kuća za posebne prilike

Zdanje na Desankinom vencu biće adaptirano i rekonstruisano u Gradsku kuću, odlučili su odbornici Skupštine grada. Osim za potrebe organa Grada, prostor bi se koristio za protokolarne prijeme,...  · 5 komentara