Plivači Valisa (foto: PK Valis)
Plivači Valisa (foto: PK Valis)
12.10.2020, 09:14

Plivači Valisa osvojili 12 medalja u Leskovcu

č: | fb:

Plivači valjevskog kluba "Valis"osvojili su 12 medalja, od toga pet zlatnih, na Plivačkom mitingu "10. Leskovački pobednik", koji je održan proteklog vikenda u Leskovcu.

 

Na ovom takmičenju je učestvovalo 18 klubova sa 344 plivača, među njima i sedmoro plivača "Valisa".

 

Najuspešnija takmičarka je bila najmlađa Maša Radojević, koja je bila najbolja u svojoj kategoriji u disciplinama 50m slobono i 50m leđno, dok je u disciplini 50m prsno u cilj stigla druga.

 

Anja Radojević je bila apsolutno najbolja u disciplini 100m leđno, dok je u disciplini 50m leđno osvojila srebrnu medalju.

 

Tešanović Vuk je bio najbolji u svojoj kategoriji u disciplini 50m delfin, dok je u disciplinama 100m delfin i 50m slobodno stigao do bronze.

 

Ristić Milica je bila najbolja u disciplini 100m slobodno, dok je u disciplini 50m delfin u cilj stigla na trećoj poziciji.

 

Dašković Ognjen je u disciplini 100m leđno osvojio srebrnu medalju, dok je Jana Tomašević u disciplini 100m delfin stigla do bronzane medalje.

 

"Ovo je posle dužeg vremena prvi zvaničan nastup naših plivača, raduje to što su većina njih plivali lične rekorde već sada iz punog treninga, pa nam ostaje samo da se nadamo da će se održati državna i regionalna prvenstva do kraja godine kada bi naši plivači trebalo da budu na najvišem nivou forme", kaže Vladimir Bošković sportski direktor kluba.

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 10 sati 42 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 7 sati 52 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 10 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara