Registracija Prijava preko FB
Takmičari u SRC Petnica (foto: PK Valis)
Takmičari u SRC Petnica (foto: PK Valis)
30.08.2014, 14:51

Pet medalja za „Valis“

č: | fb:

Na Otvorenom prenstvu Srbije u plivanju za mlađe kategorije, koje je danas održano u Petnici, valjevski „Valis“ je osvojio pet medalja – dve zlatne, srebrnu i dve bronzane i zauzeo osmo mesto među 22 kluba sa 401 takmičarem u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Dva „zlata“ osvojila je Milica Ristić (11) pobedama u trkama na 50 metara slobodno i 50 metara leđno. „Srebro“ je osvojila Tijana Todorčević (10) na 50 metara prsno, dok su bronzane medalje pripale Veljku Vukoviću (9) na 50 metara prsno i ženskoj štafeti na 4 x 50 metara slobodno.

Tijana je bila četvrta na 50 metara slobodno, Jana Tomašević (11) šesta na 50 metara leptir, a Anđela Lazić (11) sedma na 50 metara leđno. Sedma je bila Jovana Đenić (9) na 50 metara prsno, kao i Petar Stojanović (9) na 50 metara lećno, dok je Anđela Lazić (11) podelila 7-8. mesto u trci na 50 metara slobodno.

Osma mesta osvojili su Ognjen Dašković (11) na 50 metara slobodno, Staša Damnjanović (10) na 50 metara leđno, Matija Krstić (11) na 50 metara leptir, Luka Arsić (8) na 50 metara leđno i Katarina Popović (9) na 50 metara prsno.

Meću prvih 15 takmičara u svojim trkama plasirali su se Sara Jokić (10), Ognjen Petronijević (10), Aleksa Birčanin (10), Dimitrije Jovanović (8) i Matija Krstić (10).  Druga ženska štafeta „Valisa“ na 4 x 50 metara slobodno plasirala se na 13. mesto.

Zapažen uspeh imao je i mladi lazarevački plivač Nikola Lazarević. PK „Valis“ bio je, po tradiciji, odličan organizator ovog plivačkog mitinga.

 

 

Aktuelno

Konferencija za novinare Valjevski filmski susreti (foto: Đorđe Đoković)
6. izdanje festivala "Valjevski filmski susreti" Pre 19 sati

"Van okvira" preko 30 filmova za četiri dana

Film "Dnevnik Diane Budisavljević", rediteljke Dane Budisavljević, otvoriće šeste "Valjevske filmske susrete" koji počinju večeras i trajaće do 15. decembra. Za četiri dana biće prikazano preko 30...  · 3 komentara

Gradac (foto: Đorđe Đoković)
Stranka moderne Srbije proverava nezvaničnu informaciju Pre 16 sati 9 minuta

Da li će na Gradcu biti izgrađena mini hidroelektrana?

Povodom nezvaničnih informacija da bi se moglo dogoditi da mini hidroelektrana bude izgrađena na Gradcu oglasila se Stranka moderne Srbije sa ciljem da se, ukoliko su informacije tačne, na vreme...  · 1 komentar

Novogodišnji ukrasi u Krađorđevoj ulici (foto: Đorđe Đoković)
Vlast kao da je izgubila entuzijazam Pre 22 sati 8 minuta

Praznici dolaze, a nakit...?

U Valjevu još uvek nije postavljena novogodišnja rasveta. Trebalo bi da bude do kraja nedelje. Novi ukrasi nisu kupljeni jer u kasi nema para. Iz istih razloga kasni i tender za klizalište,...  · 5 komentara

 (foto: )
U organizaciji Udruženja Open minded Pre 20 sati 15 minuta

"DECEMBAR OTVORENOG UMA"

Zanimljivi programi u "Decembru otvorenog uma". Večeras u Osečini svoja dela predstavljaju Željko Obrenović i Luka Tripković, sledeće nedelje dr Nele Karajlić predstaviće svoj novi roman, biće...