Registracija Prijava preko FB
Takmičari u SRC Petnica (foto: PK Valis)
Takmičari u SRC Petnica (foto: PK Valis)
30.08.2014, 14:51

Pet medalja za „Valis“

č: | fb:

Na Otvorenom prenstvu Srbije u plivanju za mlađe kategorije, koje je danas održano u Petnici, valjevski „Valis“ je osvojio pet medalja – dve zlatne, srebrnu i dve bronzane i zauzeo osmo mesto među 22 kluba sa 401 takmičarem u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Dva „zlata“ osvojila je Milica Ristić (11) pobedama u trkama na 50 metara slobodno i 50 metara leđno. „Srebro“ je osvojila Tijana Todorčević (10) na 50 metara prsno, dok su bronzane medalje pripale Veljku Vukoviću (9) na 50 metara prsno i ženskoj štafeti na 4 x 50 metara slobodno.

Tijana je bila četvrta na 50 metara slobodno, Jana Tomašević (11) šesta na 50 metara leptir, a Anđela Lazić (11) sedma na 50 metara leđno. Sedma je bila Jovana Đenić (9) na 50 metara prsno, kao i Petar Stojanović (9) na 50 metara lećno, dok je Anđela Lazić (11) podelila 7-8. mesto u trci na 50 metara slobodno.

Osma mesta osvojili su Ognjen Dašković (11) na 50 metara slobodno, Staša Damnjanović (10) na 50 metara leđno, Matija Krstić (11) na 50 metara leptir, Luka Arsić (8) na 50 metara leđno i Katarina Popović (9) na 50 metara prsno.

Meću prvih 15 takmičara u svojim trkama plasirali su se Sara Jokić (10), Ognjen Petronijević (10), Aleksa Birčanin (10), Dimitrije Jovanović (8) i Matija Krstić (10).  Druga ženska štafeta „Valisa“ na 4 x 50 metara slobodno plasirala se na 13. mesto.

Zapažen uspeh imao je i mladi lazarevački plivač Nikola Lazarević. PK „Valis“ bio je, po tradiciji, odličan organizator ovog plivačkog mitinga.

 

 

Aktuelno

Kafane u Tešnjaru (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nakon dve neuspele Pre 2 sati 40 minuta

Treća dopunjena javna nabavka za ugostiteljske usluge

Javna nabavka za ugostiteljske usluge raspisana je po treći put. Ovaj put među dodatnim uslovima su da restoran posluje duže od pet godina, da može da primi više od 50 gostiju i da ima parking za...

Boban Janković i vukovci (foto: Đorđe Đoković)
Putovanje u severnu Italiju Pre 1 minuta

Nagrada za mioničke vukovce

Ovog leta vukovci osnovnih škola iz Mionice i Rajkovića otputovaće u Italiju na nagradno putovanje koje im je obezbedila opština Mionica. Najbolje đake u svom kabinetu ugostio je predsednik Boban...

Bair (foto: Đorđe Đoković)
Za projekat "Živeti zajedno" novac obezbedili EU i Grad Pre 22 sati 30 minuta

Bair dobija kanalizaciju

Romsko naselje Bair u Valjevu će, realizacijom projekta "Živeti zajedno", dobiti kanalizaciju. Vrednost radova je oko 230.000 evra, veći deo je donacija Evropske unije, dok će Grad obezbediti oko...  · 1 komentar

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 2 sati

I inkvizitori su verovali da su hrišćani...

Da po nekog i nešto ne može biti tragično, bilo bi komično gledati kako neki "verujući", gledaju na ljude koji im se "ne sviđaju!". Zato što po svojim rečima, a verovatno i dubokom uverenju,...  · 1 komentar