Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
14.09.2014, 12:21

Remi Valjevaca u Ljubiću

č: | fb:

FK Budućnost-Krušik igrala je danas „u matineu“ 0:0 protiv Poleta u Ljubiću. Golman Budućnost-Krušika, Ranković odbranio je jedanaestarc u poslednjim minutima utakmice. Ravnopravna igra, domaći su češće napadali, Valjevci se branili i kontra udarima pokušavali da eventualno uknjiže sva tri boda. U ekipi nije bilo Jevtića zbog dva žuta kartona, povređenog A. Ilića, kao i mladog Tomića, koji zbog obaveza na fakultetu nije redovno trenirao.

Da li će Budućnost-Krušik ostati na prvom mestu Srpske lige Zapad i posle 5. kola zavisi od ishoda popodnevnog derbija u Lajkovcu: Železničar-Loznica. Lozničani, naime, posle četiri kola imaju svih 12 bodova, pa bi u slučaju pobede yaposlei vrh tabele.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 13 sati 7 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 15 sati 56 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.