Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
14.09.2014, 19:12

Lajkovčanima derbi protiv Loznice

č: | fb:

Železničar je danas pred svojim navijačima u Lajkovcu dobio derbi 5. kola Srpske lige Zapad protiv do sada neporažene Loznice sa 1:0. Odlučujići gol postigao je Nedeljković sjajnim šutem – lopta se od prečke i golmanovih leđa odbila u mrežu!

Gosti su u obostrano kvalitetnoj mogli da izjednače ali je šut Trebovca iz slobodnog udarca zaustavila prečka Željinog gola posle intervencije golmana domaćih Jovanovića. Na taj način, FK Budućnost Krušik zadržao je vodeću poziciju na tabeli sa 13 bodova, dok Lozničani imaju bod manje.

Raževcu derbi „zonaša“

Krupanjci su danas u Osečini opravdali vodeću poziciju u Zonskoj ligi Drina posle zaslužene pobede nad istoimenom domaćom ekipom od 2:0. Posle pet kola konačno je slavila i Brezovica, koja je na domaćem terenu savladala šabački Borac sa 2:0, golovima Čavića i Manojlovića.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 10 sati 49 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 13 sati 38 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.