Karate turnir (foto: KK 014 Valjevo)
Karate turnir (foto: KK 014 Valjevo)
01.05.2022, 08:50

Karate klub iz Bora najuspešniji na turniru "Memorijal Svetlana Ceca Radojević"

č: | fb:

Prestižnu titulu najuspešnijeg kluba na jubilarnom desetom turniru "Memorijal Svetlana Ceca Radojević", koji je u subotu održan u Valjevu, poneo je karate klub Bor iz Bora, koje nastupio sa 21 takmičarem.

 

Na turniru, koji je održan nakon jednogodišnje pauze, je nastupilo 20 klubova iz Srbije i jedan klub iz Republike Srpske sa ukupno 190 takmičara. Nastup karate kluba Srpski Soko iz Velikog Zvornika dao je turniru epitet međunarodnog takmičenja.

 

Učesnike turnira pozdravio je Vladan Živanović, predsednik Karate kluba 014 Valjevo, koji je poželeo dobrodošlicu svim takmičarima i službenim licima na turnir i dobrodošlicu u Valjevo. Turnir je otvorio predsednik karate Federacije Slavoljub Piper, koji je svojim dolaskom uveličao ovaj praznik karatea u Valjevu.

 

Domaćin turnira KK 014 nastupio je sa sedamnaest takmičara u 21 disciplini, a posebno se mora istaći da je u revijalnom delu nastupilo 52 polaznika karate škole KK 014. Svi takmičari valjevskog kluba uspeli su da se domognu nekog od odličja u svojim kategorijama, ali kao dobri domaćini nisu konkurisali za najuspešni klub na turniru. Trenerski tim Marina Goloskoković, Milan Lepojević, Vladan Živanović, Predrag Branković i Milenko Lukić, veoma je zadovoljan nastupom svojih takmičara na turniru u Valjevu.

 

Na desetom, jubilarnom turniru, zaslužnim pojedincima i organizacijama uručene su zahvalnice za doprinos karate sportu i doprinos za razvoj Karate kluba 014 Valjevo. 

 

Uprava kluba izražava posebno zadovoljstvo činjenicom da je turnir uspešno organizovan i pored svih nepovoljnih faktora, u veoma nepopularnom terminu pred prvomajske praznike, nastupilo je gotovo 200 takmičara iz cele Srbije i Republike Srpske.

 

Predsednik kluba Vladan Živanović se zahvalio svim pojedincima i ustanovama koji su pomogli da se turnir u Valjevu održi i da subota u Valjevu bude praznik karatea. Posebna zahvalnost upućena je treneru Jovani Marković, koja odlazi iz kluba u Republiku Srpsku gde će nastaviti svoj rad.

 

Jubilarni deseti turnir "Memorijal Svetlana Ceca Radojević" organizovao je Karate klub 014 Valjevo uz pomoć grada Valjeva i karate saveza uže Srbije.

 

 

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 11 sati 32 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 8 sati 42 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 4 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru Pre 1 dan 11 sati

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara