Maša Cvetković (foto: PK Valis)
Maša Cvetković (foto: PK Valis)
12.05.2022, 09:25

Maša Cvetković prva na takmičenju u Sloveniji

č: | fb:

Na prvenstvu održanom u slovenačkom gradu Radovljica, plivačica PK Valis iz Valjeva Maša Cvetković osvojila je titulu prvakinje Slovenije u kategoriji mlađih juniorki u trci na pet kilometara.

 

Maša Cvetković je dobila poziv selektora reprezentacije Srbije i sledećih desetak dana će biti na pripremama reprezentacije Srbije u Leskovcu, saopšteno je iz PK Valis.

Plivači Valisa

Plivači Valisa (Foto: PK Valis)

 

U Kruševcu je proteklog vikenda održan međunarodni plivački miting "Sarengradski kup", najuspešnija takmičarka PK "Valis" je bila Maša Radojević koja je bila najbolja u diciplini 100 metara leđno, dok je srebrne medalje osvojila u disciplinama 50, 100, i 200 metara slobodno. Andrej Milivojević je bio drugoplasiran na 100 metara leđno.

 

Na predlog regionalnog plivačkog saveza, dosadašnji predsednik PK Valis Branislav Kovačević je izabran za člana upravnog odbora Plivačkog saveza Srbije.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 1 sati 5 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 22 sati 34 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...