Maša Cvetković (foto: PK Valis)
Maša Cvetković (foto: PK Valis)
12.05.2022, 09:25

Maša Cvetković prva na takmičenju u Sloveniji

č: | fb:

Na prvenstvu održanom u slovenačkom gradu Radovljica, plivačica PK Valis iz Valjeva Maša Cvetković osvojila je titulu prvakinje Slovenije u kategoriji mlađih juniorki u trci na pet kilometara.

 

Maša Cvetković je dobila poziv selektora reprezentacije Srbije i sledećih desetak dana će biti na pripremama reprezentacije Srbije u Leskovcu, saopšteno je iz PK Valis.

Plivači Valisa

Plivači Valisa (Foto: PK Valis)

 

U Kruševcu je proteklog vikenda održan međunarodni plivački miting "Sarengradski kup", najuspešnija takmičarka PK "Valis" je bila Maša Radojević koja je bila najbolja u diciplini 100 metara leđno, dok je srebrne medalje osvojila u disciplinama 50, 100, i 200 metara slobodno. Andrej Milivojević je bio drugoplasiran na 100 metara leđno.

 

Na predlog regionalnog plivačkog saveza, dosadašnji predsednik PK Valis Branislav Kovačević je izabran za člana upravnog odbora Plivačkog saveza Srbije.

Aktuelno

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara