Šansa za Budućnost-Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Šansa za Budućnost-Krušik (foto: Đorđe Đoković)
21.09.2014, 17:57

„Petarda“ u Lajkovcu, čarke u Mionici

č: | fb:

U poslednjoj utakmici 6. kola Srpske lige Zapad, igranoj danas, Železničar je u Lajkovcu pobedio Jošanicu iz Novog Pazara sa 5:0 (0:0) i probio se do šestog mesta na tabeli, među ekipe sa 9 osvojenih bodova.

Napadači „dizelke“ probudili su se tek u drugih 45 minuta igre, kada je trostruki strelac bio S. Tomić. Dva gola postigao je D. Tomić, a jedan Sofronić.

Juče: Budućnost-Krušik – Jasenica (SmP) 2:1 (0:1), Jedinstvo – Sloga (Požega) 2:1 (0:1).Vodi Budućnost-Krušik sa 16 bodova, ispred Loznice sa 15. Jedinstvo ima 11, a Železničar 9 bodova.

U 7. kolu. Narednog vikenda, Valjevci igraju sa Karađorđem u Topoli, Ubljani sa Poletom u Ljubiću, a Lajkovčani protiv ekipe Bane u Raški.

Osečanci su na gostovanju u Sjenici igrali 1:1 (0:0). Sloga je povela, a konačan rezultat postavio je Pavlović.

Juče: Radnički-Zlatar 1:0, Ribnica-Polimlje 2:1, Sevojno-Zadrugar 0:0, FAP-Brezovica 2:0. Vodi Rađevac sa 13, ispred FAP-a sa 11 bodova. Radnički i Zadrugar imaju po 10, Osečina 9, Ribnica 7, a Brezovica 3 boda.

Čarke u Mionici

U Mionici je juče bilo i incidenata. U raspravi o suđenju, fizički su se sukobili jedan od ljudi kluba iz Prijepolja i domaći funkcioner  Miladin „Čvoka“ Stanojević. Morao je da se umeša i Milan „Ćićovan“ Gavrilović da bi pomogao „Čvoki“.

U 7. kolu, narednog vikenda, komšijski derbi je OFK Osečina-Radnički; Ribnica igra sa neporaženom Slogom u Bajinoj Bašti, Zadrugar je domaćin šabačkom Borcu, a Brezovica Radničkom iz Klubaca kod Loznice.

 

Aktuelno

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 3 sati 18 minuta

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...

Dom zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Blagovremeno otkrivanje problema Pre 3 sati 18 minuta

Razvojno savetovalište i Savetovalište za mlade Doma zdravlja

U okviru Službe za zdravstvenu zaštitu dece Doma zdravlja Valjevo već 15 godina funkcionišu Razvojno savetovalište i Savetovalište za mlade. Cilj rada savetovališta jeste blagovremeno otkrivanje...

Divčibare (foto: Ilya Konov)
Nabavka 10.000 sadnica Pre 1 dan 3 sati

Raspisan tender za pošumljavaje Divčibara

Gradska uprava Valjeva raspisala je javnu nabavku za pošumljavanje Divčibara. Procenjena vrednost tendera je 1.525.000 dinara bez PDV-a. U planu je nabavka deset hiljada sadnica crnog bora koje će...  · 1 komentar

 (foto: )
Nedelja lepog pevanja Pre 1 dan 3 sati

Sedmi horfest u Valjevu

Muzička škola "Živorad Grbić" je po sedmi put organizator izuzetno renomiranog festivala horova HORFEST. Od 18. do 21. aprila nastupaće 24 hora i vokalnih grupa na sceni valjevske muzičke škole, u...