Vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnika (foto: www.valjeo.rs)
Vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnika (foto: www.valjeo.rs)
16.06.2022, 08:24

Zlatni vaterpolisti "Valisa" na prijemu kod gradonačelnika

č: | fb:

Na finalnom turniru Prvenstva Srbije za mlađe takmičarske kategorije, koji je održan u SRC Petnica, igrači do 19 godina Vaterpolo kluba "Valis", pobedili su beogradsku "Banjicu - Partizan" rezultatom 12:11 i zasluženo postali prvaci Srbije.

 

Povodom velikog uspeha mladih vaterpolista, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković ugostio je zlatne momke i čestitao im ovaj fenomenalan rezultat.

 

- Velika mi je čast i zadovoljstvo da ugostim ekipu Vaterpolo kluba "Valis", koja je postala prvak države za 2003. godište. Momci, svaka vam čast! Grad Valjevo se ponosi rezultatom koji ste postigli i ja vam u ime grada Valjeva i u svoje lično ime čestitam. Znam koliko je teško postići ovakav rezultat i to samo pokazuje koliki kvalitet imate, a ja vam želim puno uspeha u daljoj karijeri. Vaš klub igra najviši rang takmičenja kod nas i siguran sam da ste vi budućnost Vaterpolo kluba "Valis" i vaterpolo sporta uopšte. Krivo mi je što danas nisu sa nama sedam vaših saigrača i trener, koji su se odazvali pripremama reprezentacije, što je još jedan ogroman uspeh i njima na tome čestitam - rekao je Gojković.

Vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnika

Vaterpolisti na prijemu kod gradonačelnika (Foto: www.valjeo.rs)

 

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je rekao i da je grad Valjevo spreman da unapredi sportsku infrastrukturu za vodene sportove.

 

- Radimo na izradi urbanističkog projekta sa idejnim rešenjem za zatvoreni bazen, odnosno sportski centar "Senjak" sa zatvorenim bazenom i nadam se da ćemo po izradi tog projekta obezbediti novac i doći u situaciju da taj projekat izguramo do kraja i da u samom centru grada, gde postoje već termalne vode, imamo jedan ozbiljan objekat za vodene sportove. Znam koliko je teško i naporno, znam kako trenirate tokom godine i koliko je teško i to organizovati i zato je vaš rezultat koji ste postigli mnogo veći. U finalu ste pobedili "Partizan", koji je najtrofejniji klub u istoriji vaterpolo sporta. Ja samo mogu da kažem da smo svi ponosni na vas i da ćemo se truditi na sve moguće načine da vam pomognemo da vaša karijera ide uzlaznom putanjom - poručio je gradonačelnik Gojković.

 

Mladi vaterpolisti su istakli da su se nadali pobedi, ali da se nisu opuštali u finalu, jer su znali da igraju protiv kluba koji je najtrofejniji klub u istoriji i da je ovo za njih neponovljivo iskustvo.

Aktuelno

Konferencija Lokalni odgovor (foto: Kolubarske.rs)
Uspešna građanska inicijativa Pre 18 sati 37 minuta

Besplatni priključci na Toplanu za građane Valjeva

Grad Valjevo je uvažio građansku inicijativu za omogućavanje besplatnih priključaka na toplovod koju je udruženje Lokalni odgovor pokrenulo u januaru ove godine. "To je dokaz da građani, kada se...

Radovan Marjanović (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 5.12.2023

Đoko, majstore!

U uobičajenoj predizbornoj kampanji, uobičajeno i prljavoj, konačno pikanterija. "Eksplicitni snimak seksa!", na Pinku. I zasad, samo povlačenje Đorđa Miketića iz kampanje...   Pustimo...  · 6 komentara